- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Lehet, én kb három éve vettem ennyiért. Így felmentek azóta az árak? Nincs olcsó kategória? Akkor is volt 20k-s blokk, de az a pár fok és a design nem ért ennyit. Nem figyeltem azóta az árakat, nekem ez is megfelel, hamarabb érzem hogy procit kéne cserélni, mint a blokkot.
-
zzolika
aktív tag
Köszi!
Ezek szerint tehát a DDC fejjel lefelé megy rá a blokkra, így csatlakozik. Már értem.
Az alig drágább, mint egy olcsó sima blokk nekem XSPC van, 8 ezerért vettem vadi újan, nem 70$/EUR.
Platformváltásnál az új foglalatos procinak sem nagyobb a hõtermelése, jó lenne a régi blokk/hûtõborda rá, ha nem variálnának mindig a felfogatással is. A blokkok között sincs olyan számottevõ különbség, csak pár fokot hoz. Ez jó hír, hogy van olyan cég aki még gondol a felhasználókra is, hogy van új lefogató, pláne ha ingyen! Nem csak lehúzni akar, hogy vegyél inkább új hûtõt is az új procihoz. Eddig csak a Noctua-tól hallottam ilyet. -
zzolika
aktív tag
Ezt nem tudtam. Ezek szerint az én DDC-met is rászerkeszthetném egy proci blokkra?
A felsõ csatlakozók miatt ez nekem kicsit fura így elsõre, hogy megy a víz a blokkba? Nincs valami robbantott szerkezeti kép, hogy is néz ez ki? (Nem szedtem még le a tetõt sosem, évek óta jól teszi a dolgát.)
Vagy ez a proci blokk ilyen spéci kialakítású? Ha igen, akkor nem biztos hogy lesz olyan új blokk (olcsón biztos nem), amivel lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest