Új hozzászólás Aktív témák
-
kacatmester
csendes tag
Szerintem az 1 is nagyon jó volt - a történetét tekintve az egyik legjobb sztori, amivel eddig dolgom volt, márpedig szinte mindent elolvastam, megnéztem vagy végigjátszottam, ami Star Wars. Az 1-et PSP-n és PC-n játszottam végig - voltak különbségek, de alapjában véve hasonlóan nagy élmény volt mindkét változat. A PC-hez javaslok egy gond nélkül működő kontrollert, sokat javít a játszhatóságon - a cég nevét direkt nem írom, mert nem szeretem őket, de a kontrollerjük gyanúsan kifogástalan, míg más gyártók termékei valahogy nem akarnak hibátlanul működni...
-
-
iwu
addikt
válasz
talpalavalo #10 üzenetére
az fps republic commando-ra gondolsz? nekem is az volt a kedvenc starwars gamem, meg a rouge squadron.
üdw,iwu -
Silenzio
addikt
Eddig úgy tudtam, ugyanazzal a motorral készült, mint a GTA IV. Bár ez sem magyarázná a méretet, a GTA gigászi, ez meg elég sovány kis játék. Ráadásul kiderült, hogy csak a motor egy része ugyanaz... Minden esetre én várom, 2 délutános nyüstölésre megteszi.
-
BalaNce87
addikt
Most pc-re megint miért nem jött? az is nehezükre esik hogy egy demot megírjanak konolzról pc-re? akkor meg mit erőltetik a teljest? pláne ha ilyen 20 gigás méretet ölt majd, csak tudnám mire fel. Ezt még arra se foghatják hogy nem jön belőle annyi pénz, meg pc-n letöltenék, ezek után ne is lepődjenek meg ha nem veszik meg vaktába, mielőtt bepróbálná.
-
sTERNI
senior tag
Nem lehetne már befejezni az "én-vagyok-a-nagy-jedi" sorozatot és csinálni végre egy X-Wing folytatást?
-
Davidoo
csendes tag
Hát, PSN-en még nincs fent, sem a Latest-ben, sem a Plus-ban nem adja a PS Store... ( UK regisztráció ).
-
wolfman
veterán
látszik hogy konzolra tökéletes ez a játék, ahova nem kell pontosság, csak csapkodni mindenfele, úgy is be fog találni valamelyik suhintás.
Remélem PCn most nem lesz olyan szutyok az irányítás mint korábban. Mert nagyon jónak tűnik
-
akangels
tag
Oké elnéztem belátom : ) bocsmár : ) de a teljes játék méretéről van már valami hír? : )
-
Morden24
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4 üzenetére
vagy hogy mekkorára sikerült a demo?
-
Slystyle
őstag
PC demót a népnek
-
akangels
tag
Valaki megtudja mondani hogy a teljes játék mekkora helyet fog foglalni ?vagy hogy mekkorára sikerült a demo? megint ütni fogja a 20+ at? : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Apple Watch
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Videó stream letöltése
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged