Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
Nem lesz egy könnyű jószág tabletként használni majdnem egy kilo
-
dreamdancer
őstag
Kíváncsi lennék a konkrét számokra, mennyi is az az elővételben elkelt Surface Prő 2-mennyiség, mert anélkül a hír csak marketing-bullshit.
-
Gusztáv
addikt
Ok, elolvasva a cikket meg is van a válasz, a fHD kijelző miatt esett a választás a Surface 2-re:
"With the Windows RT 8.1 operating system, pilots will be able to open two applications side-by-side, offering, for example, the opportunity to assess weather information alongside proposed flight paths. The Live Tile user interface in Windows 8.1 can feed up-to-the-minute information to crew members while the true high-resolution 1080p touchscreen display of the Surface 2 adds detail to maps and other resources. "
Az sem gyenge, hogy 19.000 telefont cseréltek Nokia 820-ra
.
-
adamadd1
tag
Esetleg valami hír arról , hogy Magyarországra mikor érkezik a surface 2?
-
Gusztáv
addikt
Gondolom a régi Surface-t gyártását leállítják. Lehetséges, hogy így biztosabbnak látták a garanciális dolgokat, ki tudja meddig lesz még raktáron elég régi készülék (hátha jó akciósan kiszórják a népnek). Én viszont örülnék, ha a gariztatásból már egy Surface 2-öt kapnék vissza, bár ennek nem sok esélyét látom.
-
pzstm
titán
11000 Surface 2 Delta Airlines-nak
Delta to equip 11,000 pilots with Microsoft Surface 2 electronic flight bags
-
Rickazoid
addikt
Karácsonyi szezonra, logikus, hátha a vásárlókedv emelkedésével akad ezekre is egy-két vevő.
-
Zirowe
nagyúr
Nekem igazából egy elméleti problémám van.
Volt pár hete egy hír (a lapcsaládban nem értem miért nem jelent meg, vagy lehet csak elkerülte a figyelmemet), miszerint az ms megállapodott egy légitársasággal, hogy nem tudom hányezer surface 2 tabletet leszállít nekik, hogy a papírt felhasználást csökkentsék.
Gondolom ezen felhasználásnál a teljesítmény nem annyira lényeges, akkor kérdem én, miért nem az első szériás surfacet adta az ms, mondjuk jóárasítva, és akkor még a felhalmozott készleteit és a veszteségét is tudta volna csökkenteni? -
satz18
őstag
Egyáltalán ki az a beszállító aki képes ekkora mennyiségben 512 GB-os mSATA SSD-t leszállítani? Googlizgatás után nem is találtam magyar üzletet ahol egyáltalán árulnak ilyen ketyerét. Mondjuk az amerikai amazonról lehet nettó 500 dollárért rendelni, de ez azért akkor is elég durva. Nem csoda, hogy késnek a megjelenéssel.
-
Gusztáv
addikt
Nem hinném, hogy a 256-os és 512-es modellekért akkora sor állna, szóval ezt túl lehet élni. Arra kíváncsi leszek, hogy milyen áron jönnek majd a első generációhoz képest, mert azt már egész jó áron meg lehet venni.
-
HawerKing
őstag
S az RT verzióknál maga a rendszer mennyit foglal?
-
mrlujoak
veterán
"New Yorkban mutatta be a Windows 8.1 RT operációs rendszerrel szerelt Surface 2 "
Biztosan kellett ezt így?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest