- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
Nem lesz egy könnyű jószág tabletként használni majdnem egy kilo
-
dreamdancer
őstag
Kíváncsi lennék a konkrét számokra, mennyi is az az elővételben elkelt Surface Prő 2-mennyiség, mert anélkül a hír csak marketing-bullshit.
-
Gusztáv
addikt
Ok, elolvasva a cikket meg is van a válasz, a fHD kijelző miatt esett a választás a Surface 2-re:
"With the Windows RT 8.1 operating system, pilots will be able to open two applications side-by-side, offering, for example, the opportunity to assess weather information alongside proposed flight paths. The Live Tile user interface in Windows 8.1 can feed up-to-the-minute information to crew members while the true high-resolution 1080p touchscreen display of the Surface 2 adds detail to maps and other resources. "
Az sem gyenge, hogy 19.000 telefont cseréltek Nokia 820-ra
.
-
adamadd1
tag
Esetleg valami hír arról , hogy Magyarországra mikor érkezik a surface 2?
-
Gusztáv
addikt
Gondolom a régi Surface-t gyártását leállítják. Lehetséges, hogy így biztosabbnak látták a garanciális dolgokat, ki tudja meddig lesz még raktáron elég régi készülék (hátha jó akciósan kiszórják a népnek). Én viszont örülnék, ha a gariztatásból már egy Surface 2-öt kapnék vissza, bár ennek nem sok esélyét látom.
-
pzstm
titán
11000 Surface 2 Delta Airlines-nak
Delta to equip 11,000 pilots with Microsoft Surface 2 electronic flight bags
-
Rickazoid
addikt
Karácsonyi szezonra, logikus, hátha a vásárlókedv emelkedésével akad ezekre is egy-két vevő.
-
Zirowe
nagyúr
Nekem igazából egy elméleti problémám van.
Volt pár hete egy hír (a lapcsaládban nem értem miért nem jelent meg, vagy lehet csak elkerülte a figyelmemet), miszerint az ms megállapodott egy légitársasággal, hogy nem tudom hányezer surface 2 tabletet leszállít nekik, hogy a papírt felhasználást csökkentsék.
Gondolom ezen felhasználásnál a teljesítmény nem annyira lényeges, akkor kérdem én, miért nem az első szériás surfacet adta az ms, mondjuk jóárasítva, és akkor még a felhalmozott készleteit és a veszteségét is tudta volna csökkenteni? -
satz18
őstag
Egyáltalán ki az a beszállító aki képes ekkora mennyiségben 512 GB-os mSATA SSD-t leszállítani? Googlizgatás után nem is találtam magyar üzletet ahol egyáltalán árulnak ilyen ketyerét. Mondjuk az amerikai amazonról lehet nettó 500 dollárért rendelni, de ez azért akkor is elég durva. Nem csoda, hogy késnek a megjelenéssel.
-
Gusztáv
addikt
Nem hinném, hogy a 256-os és 512-es modellekért akkora sor állna, szóval ezt túl lehet élni. Arra kíváncsi leszek, hogy milyen áron jönnek majd a első generációhoz képest, mert azt már egész jó áron meg lehet venni.
-
HawerKing
őstag
S az RT verzióknál maga a rendszer mennyit foglal?
-
"New Yorkban mutatta be a Windows 8.1 RT operációs rendszerrel szerelt Surface 2 "
Biztosan kellett ezt így?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest