- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Hát látod.
Jó ez a nagy febontás, én szeretem. Maga az UI kb. a VGA PDA-kal élvezhető szintre ugrott, szóval egy 480x800-as telefon tökéletesen elég lehet már.
Ha viszont onnan nézem a dolgot, hogy sokat netezek a Note-tal, amin 15-20cm-ről azért látszanak a pixelek, akkor még bőven van hová növelni a pixelszámot.
És a SAMOLED király dolog! Aki szerint túlszaturált, és ez baj is neki, annak még van itt mit olvasgatnia. (gyk. RGB skálán lehet huzigálni a színeket az Androidban, van mDNIe profilból egy raklappal, stbstb...) -
Dany007
veterán
De mostani cikkben sokkal jobb a beszúrt kép is!
Jó ez a full HD felbontás... De hogy találok majd rá háttérképet? : o Most is ugye a magasság adott. Vagyis 1080p esetében gondolom az 1920 lenne a telefon kijelző magassága. 1080p a szélessége.
De ugye Androidon lehet húzni balra - jobbra még legalább 2-2 képernyőt. Ahol a háttérkép ugye folytatódik. Ergo a 1080p nem lenne elég. Nem tudom pontosan milyen szélesség kell, de biztos, hogy 1080-nál több kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Odyssey
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Egyedi ékszerdobozka
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest