Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
James Bond™
tag
Én általános iskola után éreztem így anno. Új emberek, ki tudja milyen lesz... De egy hét az új emberekkel, és rájöttem, hogy jó új embereket megismerni, többet nem is féltem, hogy újakat kell társaimnak tekintenem. Csak ugye a megismerés után jön a kiismerés, és aztán már nem ugyanazok az emberek, akiket az első nap láttál. Szeretek tanulni, mégis volt, hogy lógtam el órákról, mindenben bevállalós voltam, és ez nem fért össze a jó tanuló képével. Voltak osztálytársaim, akiknek ez nem tetszett, nem szerettek emiatt, hátam mögött irigyek voltak, tehát ki kellett őket ismernem.
A tervek halasztgatása nekem is ismerős. Következő hét, aztán következő hónap, következő év...
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy próbálj meg nem parázni, persze az nehéz. Azért nehéz, mert a nyárral kizökken minden a régi kerékvágásból, általában a legtöbb fiatalnak nem kell nyáron korán kelni, nem kell tanulni, és mikor belegondolnak, hogy szeptember: koránkelés, tanulás, házi feladat, kevés szabadidő... Ekkor érzi magát az ember depressziósan, de mikor beindul az iskola, elmúlik.
Sok sikert és szerencsét a főiskolához!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 16GB 512GB
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest