- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Braddock #200 üzenetére
Nem a gyártóknak van vallásos táboruk, hanem az emberi egó alapvetően ilyen. Bármi áron védi az épp aktuális véleményét. Ezzel egyidejűleg a vele egyet nem értőket meg le akarja nyomni amikor alkalom adódik. Ebben a társadalomban már ez eléggé alapvető, mindenkiből előhozható ez a fajta viselkedés, csak nálad lehet nem a mobiltelefonoknál mutatkozik meg hanem a kedvenc focicsapatodnál vagy ruhamárkánál stb.
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Braddock #171 üzenetére
Én megálltam a második pontnál, mivel tényleg semmi pluszt nem ad az S8+-hoz képest.
Ezt a rablánc dolgot viszont nem igazán értem. Számot általában nem cserél évente az ember. Az előfizu így is, úgy is meglenne. Akkor nem mindegy, hogy valaki vállal 2 év hűséget, vagy nem?
-
Remus389
veterán
válasz
Braddock #171 üzenetére
Pont ettől pörög a gazdaság, ilyen fogyasztókat nevel ki a kapitalizmus. Ez kell, ez a jó.
2mm-el több kijelző alul-felül mint egy S8-asnál és nyitja a bukszát, 250-300 ezer Ft-ot kipenget, és lerágja a körmét hogy nem szállítják időben.
Ja a Messengert pedig 0,2-0,3 másodperccel gyorsabban nyitja meg, ezt ne felejtsük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest