- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
A lényeg hogy az anyag jó minőségű a kinézettel sincsenek gondok de egy 300 eurós házba több mérnöki munkát kellene beletenni, nem szab.tam meg pár ember kellene kiszúrja a nyilvánvaló tervezési baklövéseket, nagy jól szellőző házban a Samu vinyo 55 fokos volt ha rátettem az oldalát már egyből pirosba szaladt a Sentinel igaz csak nyáron, egy ilyen házban csak idő kérdése mikor fő meg a HDD.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
M@trixfan #20 üzenetére
Egyébként az ilyen kisebb fogyasztású gépeknél szerintem tökmindegy mennyire vezeti el a hőt a passzív megoldás. Legfeljebb folyamatos 60 fokon megy, az is üzemi hőmérséklet. Legyen csendes, "oszt jónapot".
Hat ez nagyon nem így van, pláne ha egy combosabb APU kerül bele.
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem is nagyon el van fuserálva a tervezés, nagyon 1 pontba koncentrálja a hőt, legalább 3-4 oldalhoz kellene kapcsolódjon és valóban a meleg is bennrohad a házban, legalább le kellene szigetelni a belsejét hogy a bordák csak kifele adják át a hőt de még így is fűtenek a csövek.
-
atti_2010
nagyúr
Na ezek nagyon jó cuccok de mivel színtiszta alumínium az ára is olyan lesz, 120W TDP a legnagyobb Llanot is hűtené vagy a Trinityt, melle egy 250W paneltáp és mehet a móka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest