Új hozzászólás Aktív témák
-
damojian
csendes tag
Sziasztok !
Nagy problémám hogy amióta összekötöttem 1.4es HDMI kábellel a GTX460at az erősítőmmel(tudja a DTS HD formátumot) azóta valahogy nem szólalnak meg a DTS HD hangsávok.A Dolby Digital hangsávok tökéletesen szólnak de DTS HD esetében nagy csend honol.Korábban az alaplapi hangot használtam (Asus P5Q Deluxe, Adi2000B hangcsippel aminek soundmaxos drivere van) SPDIF optikai kábellel akkor a lejátszók le tudták játszani a DTS HD hangot a sima DTS 1500kb/s mag használatával tökéletesen.Nem tudom mivel lehet a probléma. Lejátszóim : KMPlayer(ez ugye nem tudja a DTS HD hangsávot, tiszta sor, Total Media Theatre 3 vagy 5 , Power DVD 10-től a 12.ig)
Remélem tud valaki segíteni ebben esetleg találkozott a problémával.Válaszotok előre is köszönöm.
ÜDV -
Valdez
őstag
A táblázatba kerülhet az új geforce gt430 is, elvileg az is megbirkózik mindennel
-
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
Jah, látom - így utólag.
-
PuMbA
titán
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
Szerintem is mehet be a cikkbe, minden benne van és tömör, kiváló összegzés.
-
WonderCSabo
félisten
Köszi a leírást. Talán érdemes lenne belinkelni a HDs cikkbe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest