- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ok, végülis így valóban igazad van
Más kérdés, hogy ettől függetlenül örülnék egy olyan WP7 mobilnak, ami pariban van az i4 összeszerelési minőségével. Dell-ben igazából bízom ilyen téren, de sajnos Venue Pro-t életemben még csak élőben sem láttam, nemhogy fogdostam volna, szóval passz...(#30) morocan: Ballmer nem csak egy CEO, de ha úgy vesszük, igazi "fanboy" is, akárcsak Jobs. Ebben szerintem semmi rossz nincsen
-
Morden24
nagyúr
Dominóval számolva valami 180-ra jön ki egy 16Gb-s, egy év garival (shame on you, Apple).
Egy Omnia7 8Gb kártyafüggetlenül, 1 év garival 170 a Speedshopban. Annyira nem ormótlan különbség.Szolgáltatónál mondjuk már igaz az állításod, Tés Omnia7 140, az már 40K különbség. Ettől függetlenül mégiscsak azt mondom, hogy az i4 készülékháza botrányosan jó, tényleg olyan, mintha nem is szerelték, hanem növesztették volna.
(#24) D@niel: WP7-el nincsen, csak Pro. A sima Venue Androidos, ergo nem jön szóba nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest