Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ant@

senior tag

válasz zka67 #38 üzenetére

Itt nem a bevételkiesés a lényeg ,hanem a presztizsveszteség. Magyarán a jövőbeli bevételkiesés. Diablo3, WoW, stb.

"- A vád tanuként szólítja Joe Smith-t ...... Joe igazi hc játékos. Wisconsin állam bajnoka 100m-es Starcraft 2-ben. ...... Joe, elmesélnéd nekünk mikor hagytál fel a SC2-vel.
    - Természetesen. Volt egy csávó a nevére már nememléxem mondom neki csalsz öreg mire ő nem mire én igen....
    - Rendben Joe ezt értjük de mi volt azután?
    - Másnap felkelek délbe, első meccs és megin egy csaló. Aztán még egy és még egy ....
    - Mit tettél ezután?
    - Írta a Blizzárdnak ,hogy így nem leszünk jóban, de csak annyi választ kaptam , hogy tudnak a problémáról és dolgoznak rajta.
    - És? Dolgoztak rajta, úgy értem javult a helyzet?
    - Nem. Rosszabb lett. Ezért aztán miután nagy nehezen elvetettem a gondolatot ,hogy megkérjem Joe barátom ,hogy fejbe vágjon egy Zerg csápra emlékeztető csákánnyal, visszadtam a SC-geek klubtagságimat, lemondtam a WoW előfizetésemet, lemondtam a Diablo 3 CE előrendelésemet, a starcraftos könyvekből mágját raktam a kertben és áthívam a haverokat szalonnát sütni, meg sörözni. Azóta minden létező fórumon elmondom ,hogy a Blizzárd #&@>#&>#&>#@&>&>#&>#&>#@&#>#<äĐ@[Ä&> amiért így bánnak az igazi híveikkel.
    - Köszönjük Joe! "

Új hozzászólás Aktív témák