Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
Scholes9
nagyúr
WoW mellett ez sem fog nagyon labdába rúgni.., de majd kiderül

-
-
forol
tag
mennyire jobban hangzik ez mint hogy bocs az európai serverpark és kiszolgáló személyzet még sehol sincs.
-
Gameghost
csendes tag
miért?Miért MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?
Ez kitolás velünk

Mivel én nagy SWKOTOR Fan vagyok,nagyon várom ezt is,de erre még várni kel

-
azok a lokalizációk részlegesek voltak, ez az első teljes verzió.
@Nipponka: más tömörítési/titkosítási/fordítási eljárást alkalmaznak, vagy verziót váltottak benne => clean install. lehet, hogy lehetne persze bűvészkedni, de mivel ez tesztfázis, nem fognak ezzel foglalkozni. sok minden szólhat a friss telepítés mellett.
-
Jander
senior tag
Valahogy olyan érzésem akadt miközben olvastam a kifogásokat, hogy ez egy nagyon szépen körülírt bullshit (azaz lószar). Én azt mondom: elég akkor jelentkezniük, ha érdemi dolgot tudnak mutatni pl. megjelenési dátum, stress-test vagy open beta időpont és kész. Az ilyen marhaságokat meg tartsák meg maguknak, meg a béna stúdióknak

-
kexksz
addikt
Pedig minden nagyobb update-nél újra le kell szedni, ezek nem 10 megás patchek, folyik még komolyan a bugirtás, új feature-ök berakása.
A hír meg valahogy nem hat már meg, havonta írják hogy halasztva, halasztva, halasztva... Én már leszarom, csak adjanak egy release date-et.
@oric: Ki beszélt lokalizációról? Van benne amúgy több szinkron is, német biztosan, de asszem francia is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hö, mivan? Láttam olyan videót ahol minden szöveg német volt. Akkor most miről is van szó, hogy lokalizáció?

-
Nipponka
tag
Ez úgy ahogy van, csak egy nagyon gyengére sikeredett porhintés. Nem hiszem, hogy olyan mértékű csere lesz a játékban, hogy az ismét a teljes 27GB letöltését igényelné. Ez azt jelentené, hogy a játék összes meglevő fájlát lecserélik ... ez nagyon LoL.
Ilyen alapon akkor az amcsiknak sem kellene tesztelniük, nyugodtan abba hagyhatnák a dolgot, hiszen két hét múlva már mást kell tesztelni, nem de bár?
Miért nem lehet azt mondani, hogy az Eu teszt szerver még nem áll készen, így elhalasztják a dolgot. Mindíg jobb rész igazságot mondani, mint totális hülyeséget.
-
maszi99
őstag
Ennek sokan nem fognak örülni, de ez van, reméljük csak jobb lesz tényleg, ezért a késés.
-
Raysen623
veterán
Ááááááá, a jó kurv@ életbe!!!
Pedig már annyira vártam valami hírt de nem ilyet!!
Marad a türelemmel teli várakozás, csak bizonyuljon jónak a döntés. Remélem 1 hónap mulva már lesz EU béta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De igaz, majd meglátjuk mi sül ki belőle
)
Pedig már annyira vártam valami hírt de nem ilyet!!