Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
Az alapok nem rosszak, de a tartalom az nagyon szegényes. ------------------ én is ezt mondtam a topicjában megjelenés előtt, de senki nem hitt nekem. Na, most meg én röhögök rajtuk.

-
wolfman
veterán
Én úgy érzem, hogy mióta megvette a Disney a SW jogokat, azóta vége mindennek. Mostantól csak elbarmolások fognak jönni aztán temethetjük a saga-t.
-
-
szupermacs
veterán
Ne legyünk már ennyire pesszimisták! Idén jön a Zsivány Egy film, gondolom addigra kidobják majd a SWBF2-t. Nagyon jó lesz, tuti ahhoz is lesz majd valami day one dlc amiben benne lesz Tupacca meg a többi kookie! Tök jó lesz! Ne szidjátok már ennyire!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xalderon
tag
A kezdeti hype-nak engedve megvettem a startkor, de mar csak kidobott penznek erzem. Karacsony ota elo sem vettem...

Gyanitom a fizetos DLC-kel csak meg jobban megosztjak az amugy is kis letszamu jatekos bazist.
-
Beri78
őstag
-offline játszani--? ez pontosan mit takar?
-
Televan74
nagyúr
A többi platformon sem eget verők a számok.
PC: 1,676 (24h peak: 5,539)
XBOXONE: 4,063 (24h peak: 20,895)
PS4: 10,228 (24h peak: 29,431)Ahhoz képest hogy mennyit adtak el belőle.Persze ott előbb találsz játékos társakat.PC -s társadalomnak valahogy nem jött be a játék,vagy van helyette más jobban bejövő FPS játék.Én nem játszom ilyenekkel.Tudom akkor meg minek pofázok bele!

-
ribizly
veterán
Nem akarom teleTROLLkodni ezt a hírt, de ilyen statisztikákkal ebbe PC-sként már nem éri meg beleugrani. Gyakorlatilag szinte nincs is rajta aktív játékos...

-
vegitossj7
addikt
Dengar?
Hát igen, ezt a tagot minden ember ismeri, imádom.
Egy picit nagy lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Tesla topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát igen, ezt a tagot minden ember ismeri, imádom.