Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
A harmadik rész zseniális volt ps2re, de a negyediket is imádtam 360on. Klasszikus tri ace jrpg. Akinek ez mond valamit, úgyis megveszi, akit meg nem érintenek meg a jrpgk az leszarja. Én pl folyamatosan battlefieldezek és személy szerint azt nem értem, mi a jó egy wotban vagy minecraftban. Ízlés dolgán nem érdemes vitázni. De a maga zsánerében nagyon jó kis jatek.
-
szarvasbogár
aktív tag
Sajnos már a mostani rpg-k is kezdenek elkorcsosulni de azért még akad pár gyöngyszem
nekem az egyik kedvenc műfajom főleg a régivonalas jrpg cuccok (final fantasy összes, breath of fire, secret of mana, terranigma stb) ezek voltak az igaziak
magával ragadó történet, fülbemászó zenék, lehengerlő harcrendszer, száz meg száz órás fejlődési potenciál...
A mai generáció lassan már azt sem tudja eszik vagy isszák az ilyesmit.
Aki viszont szereti az nagyon szeretiDe megértem mert különbözőek vagyunk én pl kb 10 percet bírnék játszani egy számomra teljesen érdektelen végletekig unalmas elcsépelt cod szerű tucatlövöldével..
-
gabor7th
addikt
Jelentkezzen aki megvenné. Van erre kereslet MO-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest