- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Eugene Roe #41 üzenetére
Szerintem egy államvezetőnek, legyen az bárki, büszkének és nagyratörőnek kell lennie, de talán illőbb megfogalmazás a magabiztosság és céltudatosság. Ha korábban nem az, nem lesz belőle még szóvivő sem.
Amúgy meg nem is erről beszéltem.
-
Crystalheart
őstag
Ha úgy vesszük, nálunk kell mégegy rendszerváltás. Még bármi lehet.
Igazából szerintem a lényeg, hogy nyugaton ne csak üres ígérgetést, hanem igen látványos eredményeket lássanak. Onnantól pedig akár a hitelfizetés eltolását is lehetne kérni, ha az biztosítja a többi jobb fizetését.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Eugene Roe #33 üzenetére
Hehe, és ha már nem lesz forint?
(Lengyelország bejátszotta, hogy nem fizette ki a kommunizmus alatt fölvett hitelek nagy részét, jogosan az elnyomó hatalomra hivatkozva. Csak egy jó indok kell...)
-
Crystalheart
őstag
Az Igenember jó kis film, tipikus Jim Carrey-s agymenés, én végigszakadtam. A premisszája speciel nem érdekelt, kábé az én életutam ellenkezőjét akarja tanítani, de ez egy viccfilm, nagyon nem számít a jelentése.
(A hazai filmiparra meg nem vesztegetnék sok szót. Ratyi, de én majd rendbeteszem.)
A helyzet az, hogy egyelőre a nézettséget szinte csak odagondolják, hiszen ~1000 ember alapján vezetik le képletekkel. Ezek alapján állítják össze a műsort. Változás a digitális tévével jön majd.
-
Crystalheart
őstag
Láttam múltkor egy interjút egy régi kommunista vezetővel, aki azt mondta: a mostani helyzetnél még az is jobb volna, ha elmaradt volna a rendszerváltás. És ki tudja, lehet, hogy igaza van. Egyik sem jó, de a szakadék egyik pereméről egy szökkenéssel a másik peremére ugrottunk.
Viszont: demokrácia van, megfelelő kampánnyal, elegendő pénzt beleölve színre lehetne vinni egy új pártot. Csak sajnos, ha próbálkozik is valami arra érdemes, az csóró, semmire nincs pénze. (Mondjuk etéren nem vagyok túl tájékozott, nem tudnék ilyet mondani, de biztosan van.) Ezért is nem kapásból politikusnak megyek, mert meg volnék lőve, hogy vagy csatlakozom egy jelenlegi, eljátszott becsületű párthoz, és eljátszom a saját becsületemet is, vagy senki maradnék.
Hanem nem kellene itt nagyon politikai irányba terelni, inkább csak általánosságban kellene, különben még a végén törlik a hsz-okat
-
Crystalheart
őstag
válasz
Eugene Roe #19 üzenetére
"Nincs megfelelő ember, aki értene a gazdasághoz az nem elég "nacionalista" vagyis inkább patrióta, ha meg azis lenne, akkor máris megkaptuk Hitlert és az emberi jogokkal lesznek problémák"
Ugyan, miért? Én értek a gazdasághoz úgy-ahogy - persze még tanulom, de van hozzá érzékem -, becsületes vagyok a végsőkig és a pénzszerzést legális dolgokra alapozom; és nálam nagyobb patriótát nem hordott a hátán a föld, legföljebb még ilyet...
Most az egy dolog, hogy én speciel még vezetői pozícióra is pályázom, de ha ezt félretesszük, akkor bizton remélhetjük, hogy van még ilyen ember. Nem kell ahhoz idegengyűlölőnek és szűklátókörűnek lenni.
-
Crystalheart
őstag
Én a múltkor csináltam egy tesztet. Budán. Nos, csak egy buszmegállóba akartam eljutni. Több tucat embert megkérdeztem, érdeklődtem mindenféle formájútól, még csövesformától is. És tudjátok, mi volt az érdekes? Egyetlen udvariatlan vagy bunkó emberrel sem futottam össze. Mindenki tudásához mérten megpróbált segíteni (igaz, hogy 8/10-edük nem tudta, vagy inkább rossz irányba küldött, de hát arról nem tehetnek), igen érdekes emberek is voltak köztük, mindenkivel szót lehetett érteni, még egy-két szavas beszélgetést is közbefűzhettem. Biztosan olyan rossz a helyzet? Vagy csak szeretjük rossznak látni?
Szerintem mindenki csak mutogat a többiekre, hogy lám, milyen búskomor, mennyivel jobb volna mondjuk Madridban, sok boldog ember között. Mutogatnak mindenhova, és mindenki egymásra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest