- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
omani
tag
válasz
concret_hp #1 üzenetére
"már csak ezért is inkább a lekérdezésekkel kezdtem volna
az hogy hogyan kell táblát csinálni meg adatot belerakni, szerintem közel sem olyan fontos, mint a lekérdezések
"
Mivel egy példán keresztül mutatom be a lekérdezéseket, érthetőbb ha a tábla-struktúrával kezdem. Nem magyaráztam túl a create parancsot, a lényeg a táblaszerkezetben, és a referenciákon van. Ha nincs adatod nincs mit lekérdezni.
A héten még folytatom, kicsit megbonyolítva a dolgot.
"Cikkhez kapcsolódóan: én most kezdtem Oracle-vel foglalkozni és arra lennék kíváncsi, hogy a PL/SQL-ről is fogsz írni?"
PL/SQL is sorra kerül, bár csak annyira amennyire én használom, pár egyszerű de hatékony script, dinamikus sql, esetleg unix shell - sql hívás. Még a tuning érdekes, ha lesz időm megpróbálok egy ízelítőt összehozni abból is RBO/CBO, hintek. Persze ez is rohad mély téma, és csak annyira tudok írni belőle amennyire ismerem, se DBA se Oracle guru nem vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest