- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Az egyéni ízlések irányába nem kellene elvinni a témát. Abból semmi jó nem szokott kisülni.
-
csabi63
senior tag
Én elolvastam amit írtál. Te viszont nem értetted meg, amit válaszoltam.
A Spotify nem magyar cég, rossz a megközelítés. Ennek ellenére biztosan adná a magyar zenét, ha nála lenne a jog. De nincs. Tavaly 880 millió dollárt költöttek csak jogdíjakra, de nem vásárolhattak fel a világon mindent. Hogy miért nincs a tartalomban,azt talán az Artisjus tudná megmondani, vagy amelyik hazai gittegylet kezeli a jogokat. Gondolom eladták annak, aki többet fizetett érte.
Szóval nem technikai hiba, és nem is hülye senki. Szimplán pénz, és jogi kérdés. Az egész "kiszürkítés" emiatt van, ahogy a "nem elérhető" is. Meg kell keresned azt a szolgáltatót ahol a keresett zenéid vannak, és arra előfizetni. Én is hiányolom néhány kedvencemet, de ez van. -
csabi63
senior tag
Az nem Spotify specifikus. Nincs az a szolgáltató, ahol minden elérhető. És a régiózár sem a Spotify sara. Az is létezik máshol is. Egyiknél ez van, a másiknál az. Egyiknél ez hiányzik, másiknál az. Van más lehetőség is, de ha valaki mindig azt keresi ami éppen nincs, akkor előfizethet az összesre.
Én is hiányolok dolgokat, de csepp a tengerben. Korrekt szolgáltatás, baráti árért. Hogy meddig, az a nagy kérdés. -
csabi63
senior tag
Jövő hónapban lesz 1 éve, hogy előfizető lettem. Mit érdekel engem, hogy xy nem az? Ha szereznek még 10M előfizetőt, nekem akkor sem lesz olcsóbb. Ne is legyen. Menjen a zenészek felé a plusz profit, de tartsák fenn a jelenlegi korrekt árat. Ami mondjuk nehéz lesz, mert az egész koncepció fenntarthatatlan ebben a formában.
A pontos számokat meg lehet találni, de emlékeim szerint 1 milliárd € körüli bevétele volt a Spotify-nak 2014-ben. És kb. 880 milliót fizettek ki jogdíjakra. Különféle járulékos költségek jöttek még ehhez, a végeredmény meg 160 millió veszteség. Be fog dőlni az összes ilyen alapon működő szolgáltatás. Aggódni mondjuk nem kell, majd lesz helyette más. De az nem fog segíteni, hogy a szabad felhasználókat tovább korlátozzák. Annyi előfizetőt lasszóval sem tudnak fogni, amennyi a jogdíjak emelkedését kompenzálná. 2013-ról 2014-re harmadával nőtt a nettó veszteségük. Pedig nagy piacok léptek be, mint Brazília és Kanada. De zsákutca ez így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- VMware
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest