Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz rocket #16 üzenetére

Ha az AMD megjelenésük napján látja majd az nVidia partnerprogis játékokat először, az csak az nVidia-t minősíti. Az AMD játékok mindig nyíltan odaengedték a tűzhöz közel az nVidiát is...
    BF4 béta nincs, de neked már előre van róla információd :DD Alfa van, az pedig távolról sem látott DX11.1 -et még például, ráadásul már le lett írva nem egyszer, hogy egy optimalizálatlan BF3 motornak tekinthető. Ettől a két "jelentéktelen" információtól eltekintve teljesen igazad van és nem hasraütésszerű fanboy kampány volt a mondanivalód.
    Abba, hogy kinek mennyire lesz jó mikor és hogyan ne menjünk bele, kétlem, hogy bármi információd is lenne erről, mintahogy nekem se és senki másnak sincs. Spekulációkról meg ne vitatkozzunk már... Majd ha itt az ideje visszatérhetünk rá. (Csak egy szösszenet amit nem tudok nem megemlíteni azt olvasva, hogy az AMD új szériának milyen rossz lesz a driverekkel naponta: a GTX6xx/GTX7xx mizériára még mindig nincs megoldás. Azért a saját házunk környékén is nézzünk már szét.. Ettől függetlenül igazad van tulajdonképpen, valóban fél évet vártunk a normáls driverre mi is, csak azért nem ilyen szintű volt a "rosszság", mint most nV oldalon.)
    Az eladásokkal csak arra céloztam, hogy a BF4 -nek jóval nagyobb a közösségi és pénzügyi "húzóereje" is, mint a fennti játékoké. Nem lehúzom én ezeket, nagyon várós innen számomra is több is, talán jobban mint a BF4.. Ja és ez viszont a BF3 alapján várható, ez sem tény természetesen.

#18 asaca hát ez csak a te válogatásod.. Mindkettővel bőven el lehet lenni (feltéve ha majd az nV hamarosan már javítja ezt a csúnya hibát). 670-el és 7950 -el is toltam zöld és piros játékot is gond nélkül :B
    Mellesleg a PS4 -et a pirosaknak köszönheted de spongya rá ;)

• haddent

addikt

válasz rocket #14 üzenetére

Ezt így nem mondanám, a Battlefield 4 egymagában el fogja húzni a szekeret. Most lefogadom veled, hogy több BF4 -et fognak eladni, mint összesen ebből az 5 játékból ahány példány fogy. Ráadásul ezek "elmúlnak" (talán a Watchdogs kivételével). A BF4 -ből 1 év múlva is fog fogyni bőséggel :K
    De valóban szép felhozatal ettől függetlenül! :R

• haddent

addikt

válasz M107 #4 üzenetére

Ezeket a statisztikát egyszerűen imádom... Főleg, hogy hogy lehet konzolon több jó, mint pc -én :F
    Max. te konzolon szereted inkább, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák