- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mérni én sem mértem, csak feltűnt, hogy a stock cooler a fel nem rakott portfedő lemez helyén keresztül több levegőt nyom ki a házból, mint a felette közvetlenül elterülő 80-as SWiF2. És hangja sem volt semmivel sem több.
Aztán simán le is húztam a vérbe a lapról. Kicsivel csendesebb lett a gép. A hőmérsékletek pedig... Nos, azok semmit sem változtak. Szóval csak dísznek volt ott, de legalább zajolt és energiát fogyasztott. Feleslegesen. (ULNA adapterrel egy Noctua NF-R8 több levegőt szállít és érezhetően csökkenti a hőmérsékletet, miközben ténylegesen nincs hangja.
-
törölt tag
-
hibavissza
veterán
igen nekem a halk azt jelenti, hogy ha a géphez (ami a földön áll) teszem a fejem, akkor hallok némi duruzsolást, de az asztalhoz ülve éjjel is néma csönd van. nyilván nem ez a halk általános megítélése. pont ezért vettem meg a coolink cuccokat, mert mindenki dicsérte.
az én coolink ventijeim sajnos zajos környezetben is idegesítőek voltak. rosszabbak mint az Artic ventik. tehát ez a cég nem képes egyenletes minőséget gyártani ezek szerint. tehát ne vegye meg senki. szerintem.
szóval azért mert valakinek más tapasztalata van, és ezt leírja még nem kell LOL-ozni. a te ventijeid nem lesznek szarok, mert én belefutottam egy rossz szériába (és még páran).
F34R: leírtam. a schyte slip ventik közel némák, de csak leszabályozva, közel nulla légszállítással.
-
hibavissza
veterán
sajnos elég sok a hibás széria ebből. itt a ph-n is van pár ember aki ráfaragott. tehát én semmiképp nem ajánlom ezeket megvételre senkinek.
kipróbáltam már egy rakat ventit, eddig csak a schyte vékony ventijei voltak valóban nagyon
halakhalkak. igaz csak leszabályozva alig valami légszállítással.
lol b+
Ribi: sajnos a halk nem valami egzakt érték...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- RAM topik
- Arch Linux
- Milyen digitális videókamerát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged