- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Én inkább olyat tudok elképzelni, hogy megveszik olcsón (papírok nélkül) az autót, azután pedig elbontják és az alkatrészeikből egy ugyanolyan autót javítanak meg/fel.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Szerintem attól, hogy erre tellik, még nem biztos, hogy van az embernek igénye, pénze arra, hogy egy sportos autóval csapassa. Egyrészt ennél még egy kevésbbé szakadt hármas BMW is egy nagyságrenddel többe kerül, másrészt ha veszek is egy olyat akkor is kb. annyira megyek vele, hogy csikorogva fordulhatok ki a körútra melóba menet, meg tankolhatok 1,5 szer annyit, hogy etessem a (egyébként soha ki nem használt) lovakat. Ahhoz meg hogy a sajátommal egy típusba vagy egy osztályba tartozó autókkal versenyezhessek hétről hétre a világ, de legalább Európa leghíresebb pályáin, még annál is vagy 2 nagyságrenddel nagyobb költségvetés kellhet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Aprósólyom #8 üzenetére
Én a pályákra gondoltam... Monaco, Spa, Silverstone, Imola... Ezekhez nem elég egy autót venni, oda is kell jutni és kicsengetni a pályabérletet, mikor épp nyílt nap van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest