Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
Én is pont erre gondoltam. Egy FPS-t például nem tudom, hogy hogy lehetne értelmesen játszani úgy, hogy ülök/állok, miközben futok. Mondjuk autóversenynél, meg az lehet kicsit zavaró, hogy nem a saját kezem látom a kormányon, de talán egyszer, ha lesz elég teljesítmény, akkor egy pöttyös kesztyűvel és valami beépített mocap megoldással ez a probléma is a múlté lesz.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Mondjuk akkor már inkább kergetném a pár százezres dögöt, de az igazság az, hogy még arra se lenne pénzem. Nem is feltétlen a beugró összeget nem tudnám megfizetni, hanem a fenntartását. Benzin, gumi, szervíz, stb... Egy ilyen kormányra meg azért össze lehet szedni a pénzt (nagyjából 1 havi átlag nettó), aztán jópár évig el lehet vele szórakozni. Enni nem kér. Ha nagyon ráfüggnék a pénz talán még egy VR eszközt is vehetnék hozzá. Sose próbáltam még egyet sem, de talán a szimulátoroknál látom a legtöbb értelmét.
-
guftabi96
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Pedig nagyon sok jó pálya van az F1-en kívül is, érdemes vetni rájuk egy pillantást
Csak pár általam kedvelt, a teljesség igénye nélkül:
Virginia International Raceway (VIR), Knockhill, Road Atlanta, Lime Rock Park, Oulton Park, Barber, Laguna Seca, Queensland, Thruxton, Sebring, Salzburgring stb stb stb -
MaUser
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
A hűtésigény egyszerű. Zárt térben dolgozik egy 40W-o motor, amit hűteni kell.
Hát izé, asszem a teljes elektromos ipar bezárhatna, ha ezt így sikerülne csak megoldani. Mennyi itt a heat loss akkor, 4-5W? Jó tudom, nehezebb leírni, hogy műanyag occsó, és fémet nem akartuk belerakni, esetleg valami jobb hővezető műanyagot.
Én F1-en nőttem fel. Nem tudom mi az a Kukucs, a Rába egy teherautómárka, az Euro meg egy valuta. Nekem a pályák: Spa, Monza, Imola, Brands Hatch, Silverstone, Sepang... De ha az Eurojackpot szakad rám, akkor se tudom megtenni, hogy egyikről 3 kattintással kerüljek át a másikra.
Ironia ON: Értem, tehát ha anno a Baywatch-on nőttél fel, akkor jó lesz egy Pamela Anderson guminő?
Bocs, de nem tudtam kihagyni.
No offense, ha ezek az igények, akkor mért ne.
-
MaUser
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Ezekre a pályákra nem 1000€-s bontószökevénnyel megy az ember, mert gyenge ilyen nagy pályára. Ellenben 200-300€-ból itthon is válogathatsz két-három különböző versenysorozatot közül, amik a kisebb pályákon (Kakucs, Rába, Euro, stb.) mennek, esetleg még egyszer valamelyik közeli (Hungaroring, Slovakia Ring) pályán.
Egy kétszáz lovas normál autóban (most nem kikönnyített verseny vasról beszélek, meg egymás elleni küzdelemről, hanem simán vezetésről) nagyjából végigalszod Hungaroringet ha már tudsz vezetni, ellenben egy Euroring pont jó.
A kormány egyébként pöpec, de a hűtési igényt nem nagyon értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest