- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
blackmoto #12 üzenetére
Firefox és Chrome akkori legfrisebb volt, mindkettőnél ugyanez volt a gond. De más DE alatt nem volt ilyen problémám, csak a Cinnamon-nál. (Ráadásul a legtöbb RAM-ot is ő ette meg.)
Dave™ de most ezen fennakadni?
Szerintem ez olyan mint a játékszoftverek esetén fennakadni, hogy de hát az van a doboz hátulján, hogy ilyen-olyan cpu/vga alatt ajánlott, azt közben majd meghal a gép a játék futása alatt, vagy röhögve kibírja. (Már 10 éve is ilyen vitákat olvastam)
Ha azt írná, hogy két magos proci kell neki, akkor lehet jönne valaki és belekötne, hogy bezzeg alig bírja a 6 magos snapdragon alatt.
De szívesen elolvasnám, hogy te ezt hogyan tudnád megfogalmazni. Én nem tudnám, van vagy 100 féle CPU, különböző architektúrával különböző teljesítménnyel.
Ez olyan, mint anno a CS:GO játék esetében a Windows alatt 100 FPS-t még az Ubuntu alatt már csak 50 FPS-t mértek (steam-en keresztül). Itt további benchmark-ok érdekes számokat lehet látni"A KDE Plasma 5.X pedig meglepően takarékos az erőforrásokkal" - egyetértek veled, de azt nem értem, hogy pont az előtted válaszolónak akkor miért nem kötötted az orra alá, hogy na-na a KDE takarékos, mi az, hogy annak minimum 2GB kell?
milangfx és te honnan vetted ezeket a számokat? "A KDE (2 GB) kivételével mindegyikhez 1 GB a minimum (2 GB recommended)." Én a KDE Plasma online doksiban nem leltem meg, hogy 2GB lenne a minimum követelmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest