- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
senior tag
Ezek a gyakorlati tapasztalataim. Egy régi gépet felesleges azzal gyengíteni, hogy megterhelőbb felületet teszel rá. Lehet, de nem biztos, hogy érdemes. Én napi munkához Linuxot használok, nagyon sokféle dologra, sok ideje használok Linuxot. Nem biztos hogy érdemes a csilivili, úgy, hogy egy Firefrox-szal, Chrome-val már öt lapot megnyitva lassú lesz a rendszer. A lényeg, hogy gyorsan működő és biztonságos rendszerek legyenek körülöttem (meg mindenkinél). XP-ket is cseréltem MATE-ra 1GB memóriával (8+ éves gép), de ott tuti nem lenne jó egy Cinnamon. Próbáltam, kevés. A 2GB-os gépeken is hamar kevés tud lenni. 4-nél szerintem a lassulást sokkal nehezebb elérni. Ezek a tapasztalataim. Persze, ha lehet minden HDD-t SSD-re cseréltetnék, amin a rendszer fut. A processzor meg legalább két magos legyen, magonként 1 vagy 2 folyamattal. Ezek a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest