Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Nem igazán szarnak, a közép alsó kategóriás xperia M is megkapja a 4.3-at. Még az alsókategóriás E is 4.3-al jön, de lesz rá KK is. Ezen felül az összes felsőkategóriás sony a Z, a ZR, ZL, Z1, és az összes többi 4.4-el fog futni nyár elejére. Ha valakit meg lehet szólni a frissítés miatt az a szarsung nem a sony.
Körbenézhetsz más gyártók háza táján is, de szerintem supportban ők az egyik, ha nem legkorrektebbek, és lehet hogy nem azonnal nyomják a frissítést, mint egyesek... De legalább használható, és bugmentes (egy kivétellel).A stock androidhoz képest éretettem. Szerintem legalábbis jó dolog a stamina, a rendszer szintű témázhatóság, és a mini alkalmazások. (ez az én véleményem legalábbis)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Elektroncsöves Hi-Fi
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest