- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Nem igazán szarnak, a közép alsó kategóriás xperia M is megkapja a 4.3-at. Még az alsókategóriás E is 4.3-al jön, de lesz rá KK is. Ezen felül az összes felsőkategóriás sony a Z, a ZR, ZL, Z1, és az összes többi 4.4-el fog futni nyár elejére. Ha valakit meg lehet szólni a frissítés miatt az a szarsung nem a sony.
Körbenézhetsz más gyártók háza táján is, de szerintem supportban ők az egyik, ha nem legkorrektebbek, és lehet hogy nem azonnal nyomják a frissítést, mint egyesek... De legalább használható, és bugmentes (egy kivétellel).A stock androidhoz képest éretettem. Szerintem legalábbis jó dolog a stamina, a rendszer szintű témázhatóság, és a mini alkalmazások. (ez az én véleményem legalábbis)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Top Gear / The Grand Tour topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest