Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FireFox1996

addikt

válasz ChaosAD #4787 üzenetére

megy bele elvileg akár 128GB is. Az enyémben 64GB van, és nincs vele semmi gondom.
    Új GSM-nél vettem, korekktek voltak :)
    kis history: eretileg vettem Samsung Galaxy Grand 2 duos-at, 2 nap után felhívtam, hogy kicserélném egy másikra, mert gyengének tűnik az aksija, azonnal kicserélték egy Xperia C3 dual-ra gond nélkül. kb 1 hónap után vissza kellett vinnem a szervízbe (szerintem user error miatt), csere telót felajánlottka, de nem éltem vele. Másfél hónap után közöltek, hogy nem tudták megcsinálni a C3-at (közben többször felhívtam őket, hogy mi van már a telómmal), és cserélni fognak. Ekkor rá kérdeztem, hogy mi van ha cserét akarok, de egy drágábbra, erre is adtak lehetőséget feltétel nélkül :) Így válaszottam Z3 dual-t, és még hozzá adtak egy DK48-as dokkolót ajándékba :). Házhoz is szállították a csere telót :) Délután megkaptam a telót, másnap m ár vissza is kellett vinnem (user error/vagy típus hiba miatt) Ezt gyorsan megcsinálták (szoftver frissítették rajta, és a szervíz lapon oda írták, hogy ne hagyjam a telót lemerülni 10% alá :R ), amikor visszakaptam a Z3-at még adtak is hozzá egy kijelzővédőt ajándékba :)
    Azóta nincs semmi gondom vele, szoftvert is többször frissítettem már rajta :)

Új hozzászólás Aktív témák