-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoli31
aktív tag
Üdvözlet.
Pénteken keresgéltem a telefonban, hogy hol lehet számokat vagy csoportokat ideiglenesen letiltani. De nem találtam (időközben már olvastam, hogy vírusirtókban van olyan lehetőség). Szombat délután viszont valahol beállítottam valamit, aminek köszönhetően most az állapotsorban a térerősség mellet megjelent egy csillag (gondolom a kapcsolatokból a kedvencek menüvel kapcsolatos). Lehet hogy sikerült valamilyen híváskorlátozást beállítanom? Hogyan tudnám azt eltüntetni (már a lakótársam is próbálta, aki sokkal jobban ért az okos telefonokhoz mint én)? Most van először okos telefonom (egy hetes). Ennek következtében, még csak most tanulgatom a beállításokat. Már a használati útmutatót is megnéztem (interneten), de abban sem találtam megoldást A legújabb Android fut rajta (azt már sikerült frissítenem, mint ahogy sok más alkalmazást is beállítani). Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest