Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon (T-nél vásárolt, de gyári független) frissítettem a telefont 5.02-re. Nagy volt a boldogságom, az első hívásig, amikor az ismerős a vonal túloldalán közölte, hogy rosszul hall. "Visszhangozva szakadozik a hangom". Aztán miután másik két hívott fél is hasonlóan nyilatkozott, akkor tudtam, hogy valami szoftveres gebasz van, mert reggel még a 4 . .... szériával problémamentes volt.
Itthon kipróbáltam a párommal, a céges telefonomról felhívtam őt és valóban szakadozik a hangátvitel és közben mintha enyhén visszahangozna is.
Nem szeretném ezzel szervizbe vinni, mert nagyjából 1,5 hónapja volt rezgőmotor meghibásodás miatt.
Itthon tudom ezt valahogy orvosolni? Egyébként baromi irritáló, hogy egy szoftver update szétcseszi.....
Várom a tippeket!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest