Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Senkit nem akarok elkeseríteni az újdonságokra szomjazók közül,de próbálja már ki egy a videoban láthatóhoz hasonló mikroszálas törlőkendővel megtapogatni a telefonját.
Súgok kicsit:
Sikerülni fog
-
Hanon
tag
Nem rossz az ötlet, mármint ez az érintésérzékelés, de ez pont az a dolog, ami ha egy picit is rosszul van kalibrálva akkor használhatatlanul idegesítő lehet. Esetleg ha kikapcsolhatóvá teszik a funkciót ez orvosolható.
Majd meglátjuk, hogy sikerül. De azért ez a dizájn már megint nem tetszik. -
kemdom
tag
Szerintem a zebben feloldást megoldják azzal, hogy a feloldóképernyőnél nem engedélyezik a távoli ujj detektálását. Bár ekkor megszűnik a kesztyűben használat érdemi mivolta, mert ugye ha már a feloldáshoz le kell venned a kesztyűd, úgy is csinálod meg a dolgokat, és csak utána veszed fel... Szóval az is lehetséges, hogy egy egyszerű halandó számára megérthetetlen módon küszöbölték ki... Majd a részletes működésbe való beavatáskor megtudjuk, mi az igazság.
addig meg ötleteljünk. -
sz.gabor11
tag
elég ronda lett szegényke :/ de nem rossz

-
ducsidu
senior tag
Szerintem azért érzékeli kesztyűn keresztül is az érintést,mert nem kell közvetlenül hozzáérni a képernyőhöz és tudja,hogy ott az ujjad

Ezért semmi sem fogja feloldani a telefont zsebbenAmúgy eddig ez a Sony telefon tetszik legjobban. Szép dizájn, bővíthető, különleges képernyő
-
Enci1983
senior tag
Valószínű hogy ez mindennapos gond lesz a jövőbeli usereknél
. Másrészt egy ilyen telót én speciel nem vágnék csak úgy zsebre, hanem szép kis tokban tartanám, jack a tetején van szóval nem érezném veszélyben magam zenehallgatás közben hogy véletlen bekapcsolom sőt még a képernyőzárat is önállóan elcsúsztatja te jó ég, érdekes amúgy a gondolatmeneted
jesszushhh -
mrhitoshi
veterán
Állítólag két fajta kapacitív technológiát ötvöztek, de ez még mindig csak arra ad magyarázatot, hogy érzékeli az ujjakat a kijelző felett közvetetten katt
Nekem még mindig kérdőjel, hogy hogyan is oldották meg, ezt az egész "kesztyű"-os dolgot , bár az a videóban is látszik, hogy nem egészen kesztyűről van szó.
-
phonefan
tag
sztem a zsebben benyomódást a szimpla közelségérzékelővel fogják megoldani
-
gybazsi
senior tag
Azt esetleg lehet tudni, hogy ezt milyen technológiával oldották meg?
-
5hat7
tag
Sony jó úton halad.A zsebben aktiválódó képernyőt biztos ki fogják küszöbölni valamivel.Nem kell félni fejlesztők nem hiába fejlesztők.
-
törölt tag
Nekem nagyon tetszik ez a telefon, egyedi a kinézete, nagyon szép. Ez az új fajta érintésvezérlés is jó, tényleg hasznos tud lenni. Az új Xperiákat nagyon eltalálta a Sony, nekem főleg ez és az Xperia P tetszik, nagyon eltalálták őket. egyedül a memória bővíthetősége hiányzik...
-
HardSanyeee
őstag
Annak már önmagában elég kicsi az esélye, hogy megnyomódik egy gomb a telefonon a zsebben, de ha esetleg mégis, akkor se túl valószínű, hogy utána pont érzékel a képernyő bal alsó sarkában és pont úgy mozdul el a telefon, hogy feloldja a képernyőzárat. De ha ne adjisten ez is megtörténne, akkor vannak különböző képernyő feloldó programok (kódbeírás, mintarajzolás, stb).
Amúgy nincs SE már.

-
Demens
tag
Valóban a kesztyűs része kérdéses, bár én mindig lezárom a képernyőt és még a feloldó menüig sem jutott el véletlenül, de végül is megtörténhet ilyesmi, s az elég kellemetlen lenne. Viszont a böngészésnél használatos funkcióra kíváncsi lettem volna...az elég hasznos lenne, ha megfelelően működik.
-
Sofya
csendes tag
Szép és jó dolog, hogy kesztyűben is használható, de ennek az előnynek azért elég sok negatív mellékhatása is lehet használat közben (pl zsebben véletlen megnyomódik a kijelző bekapcs, aztán bármi megtörténhet...) Szóval Köszönöm, SE, de ebből a fejlesztésből nem kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindenesetre ha beírod a keresőbe hogy sola, itt az MA-n a másik cikk HSZ-eiben mások is jelzik, hogy megy a dolog