- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
na mára be is laktam tljesen a telefont
két dolog van ami feltűnt, ebből egyet orvosolni tudtam, másikat meg meg kell szokni
1. a lehúzható értesítési sávban nincsenek "gyorskapcsolok" mint a htc desire s-nél. orvosoltam fél perc alatt a widgetsoid app-al
2. képernyője egy hajszállal "érzéketlenebb" mint a Desire S-é volt az oldalsó részeken. magyarul kicsit jobban oda kell nyomni az ujjamat, a Ds-nél éppen hogy csak meg kellett simitaniami hiányzik az a pure news widgetem. működik , de valamiért nem hajlandó rendesen frissíteni. de ez inkább az ICS hibája.
Még veszek rá egy fóliát, meg rendelek dokkolót és ennyi.
Amugy végül azért nem a szürke szín mellett döntöttem, mert élőben valahogy jobban festett a fekete.spawn21: Úgy látszik egy irányba haladunk
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz #09908736 #3703 üzenetére
gyári fólia??? volt rajta egy feliratos fólia (sim kártya behelyezése, töltés, bekapcs rajzokkal) az alatt van/volt még egy fólia??
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
válasz Pepeninho #3705 üzenetére
Hát nem tudom, nem úgy néz ki mintha az fólia lenne.
Így néz ki. Akinek nincsen semmilyen védőfólia a képernyőn annak hogy néz ki?
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
besz@rás akkor nem veszek rá fóliát, mert már van rajta ezek szerint van aki ezzel használja? vagy mindenki leoperálta róla? kicsit próbálgattam megkezdeni, de ez eléggé atombiztosnak tűnik.
sys25: nekem mindenhol ilyen szépen illeszkedik.
Allure: akkor szerintem marad, bár én eddig mindig brando ultraclear protectort hazsnáltam minden telómra és nagyon bevált.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz Pepeninho #3717 üzenetére
Akkor lehet veszek egy brandot még. ártani nem fog ezek szerint
még egy kérdésem lenne: valahogy - és nem egy külső appra gondolok - be lehet állítani hogy ha a lockscreen zárva van a felső lehúzható notibart se lehessen lehúzni?
-
sssz
őstag
válasz darvinya #3720 üzenetére
arc felismerés nem játszik, mert a párom rendszeresen lenyúlja játszani nem akarok mindig odarohangálni hogy be tudjon lépni a telóba.
akkor ilyen marad, sebaj, megszokom majd
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Kapott egy kokit a telcsi.
Ez csak esztétikai hiba, de engem még is zavar. Hol tudnám kicseréltetni? Nincs ötlete valakinek?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
darvinya
titán
válasz Hegyirabló #3722 üzenetére
Autójavító filc.
Gyorsabb és biztonságosabb, mert ha egyszer belenyulnak akkor bizony az összerakáskor más hiba képződhet.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MMaister
csendes tag
Lehetseges, hogy a Zedge progi egy energiavampir? Mintha gyorsabban merulne miutan felraktam. Bar letoroltem, de azota is ugy erzem, hogy gyorsabban merul. Telepulhettek a Zedge-el valami hatterben futo alkalmazasok?
-
sssz
őstag
panaszkodnak nálam hogy zajosan hallanak nem torzít vagy ilyesmi csak sistergés van. pedig a zajszűrő be van kapcsolva. kipróbáltam hívás közben és mikor ki-be kapcsolom akkor egy pillanatra olyan mintha működne- azaz megszűnik az a zaj - utána megint zajos.
Nálatok?
-
darvinya
titán
Nem fogod le a másod mikrofont?
Mert akkor a zajszűrés nem igazán ad jó eredményt.
De lehet maga a vonal is.Hegyirabló
Ja hogy megtört, akkor szép summa a CordonElectric-nek.
Vagy keresel burkolatot és azt rakatod fel.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Hegyirabló
veterán
válasz darvinya #3723 üzenetére
Az a baj, hogy nem karc, hanem horpadás, talán nem látszik a képen.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
DraXoN
addikt
válasz Hegyirabló #3728 üzenetére
Az a felső elem műanyag
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Hegyirabló
veterán
Az jó, mert akkor talán nem kerül annyiba a cseréje.
darvinya, szerinted ilyen sokat kérne a Cordon egy ilyen cseréért? Ha meg magam szerzek, hol próbáljak hozzá pótelemet?
-
skul0
aktív tag
Egyébként P-n hol van a másodlagos mikrofon? A kamera és a LED közt lévő vékony csík mögött?
-
Hegyirabló
veterán
-
DraXoN
addikt
válasz Hegyirabló #3730 üzenetére
A szerviz nem tudom mennyit kérne, de ebay-en érdemes keresgetni ezen alkatrészért, ott lehet találni már ehhez a telefonhoz szinte mindent (még a házat is lecserélheted más színre pár ezer forintból ha nem kaptál olyat amilyet eredetileg akartál).
Knight666: A led felett van a mikrofon (ha megnézed lehet látni egy kis nyílást), a kamera és a led közötti rész nem nyitott.
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Hegyirabló
veterán
Éppen az ebay-t nézem, csak nem tudom, hogy keressem. Mi lehet az angol neve ennek?
Próbáltam "part", "components", "element", egyikkel sincs semmi.
[ Szerkesztve ]
-
requritas
csendes tag
Nincs valakinek egy gyári tokja, amit mondjuk el szeretne adni?
-
sssz
őstag
válasz darvinya #3727 üzenetére
darvinya: újraindítottam, utána még egyszer ki és be kapcsoltam a szűrőt. most elvilegjó azt mondják. amugy érdekes hogy akik panaszkodtak mind htc készülékesek voltak. mindenki más teljesen tisztán hallott.
mindenesetre felhívtam a boltot és ha holnapig még gond lesz vele, akkor délután kicserélik.[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz Hegyirabló #3735 üzenetére
Ez minden amit találtam: [link]
Tartok tőle, hogy az a felső kis műanyag elem csak teljes házzal együtt van.. legalábbis nem látom külön...
-
Hegyirabló
veterán
Köszönöm!
Vagy egy bontott telcsiből beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
keyol
aktív tag
válasz nintendojet #3699 üzenetére
Mint látod nem vagy egyedül Nekem nagyon nem jött be.Másfél hónap elég volt belőle.Azt nem mondom,hogy szar,de annyit nem ér a rendszer illetve a szifon sem amennyibe kerül.
-
davidfun
tag
T mobilosoknál vagy lehet mindenkinek van az az EA games app amin keresztül a shiftet lelehet szedni, namost az a shift ingyenes vagy meg kell venni vagy proba vagy meddig jó?
Leszedte már vki? -
sssz
őstag
válasz darvinya #3740 üzenetére
darvinya: nem tudom mi lehetett a gond, mert ujraindítás után már a htc-sek is rendesen hallottak. Remélem nem jön elő újra. (kopp-kopp)
-
sub71
aktív tag
Én is WinMo 6.5 -tel kezdtem az "okostelefonokat" HTC Touch Diamond I-II (T-Mobilos verzió) Nálam ez az etalon kinézetre. az Apple termékekkel nekem is az a bajom, ha lerakunk egymás mellé 10 db-ot hiába kapcsolom be, nem tudom megmondani melyik az enyém, WinPhone detto. Az xperia P az első, melyik(szerintem) egyedi kinézettel rendelkezik, és az Android is jól testre szabható. Az op. rendszerről meg annyit, nincs vele több gond, mint a PC-vel. minél több progit telepítesz, annál biztosabb, hogy akadozni fog. Ezt el kell viselni!
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy miért nem tud rácsatlakozni az itthoni wifire a teló?
Tudom hogy egyes TP link-ekkel nem hajlandó menni, de nekem T-s Cisco modemem van ami már alapból wifis. A teló meg csak azt írja, hogy IP cím beszerzése..... és nem csinál semmit.
De van amikor felcsatlakozik rá! Jó lenne rájönnöm, mert így mobilnettel elég zűrös lesz :/üdv!
-
sssz
őstag
válasz Bitpalace #3746 üzenetére
Nekünk is t-home-os cisco modem van itthon. elsőre, kb fél másodperc alatt rácsatlakozott és nem is dobja el.
esetleg az azonosító nevében van ékezet? vagy a jelszóban? sokszor nem szeretik ha van benne.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Telomanikus
senior tag
Heyho!
Úgy tűnik, hogy a P lesz a következő telefonom. Szerintetek honnan rendeljem meg? Itt néztem. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest