- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Szerintem egy normális világban úgy működnek a dolgok, hogy mindent megteszünk klienseink adatának védelméért, főleg akkor, ha az személyes és pénzügyi aspektusokat is tartalmaz. De szólj, ha másképp tudod.
Bárhogy erőlködsz, nem látok köpködést vagy fröcsögést (ez úgy is szubjektív fogalom ebben az értelemben). Hidd el, nincs szükségem "intelmedre"
A hackereket pedig nem védtem sehol, sőt, elítélem a tettüket - de azt sem veszítem szem elől, hogy azért egy-két ajtó bevallottan, tudatosan nyitva volt "felejtve". -
danih
veterán
Nézz be a PS3 topikba, olvasgass, tényleg megtalálsz ott mindent, engem annyira nem érdekel, hogy leírjam neked mégegyszer.
Vedd úgy, hogy kicsit sértegettelek is, tényleg letojomEsetleg nem azt akartad írni, hogy először gondolkodni és aztán írni/beszélni?
Nem, azt akartam mondani, hogy a gondolkodáshoz információ szükséges (olvass), hülyeségeket írni ráérsz utána is -
danih
veterán
Azért érdekes dolgokra derül fény, ld. szomszéd PS3 topikot:
"A Sony San Diego-i leányvállalatánál levő szervert elvileg két tűzfal is védte, de mint kiderült, a rendszeren az Apache Web Server régi, biztonsági javítások nélküli verziója futott, annak összes befoltozatlan, széles körben ismert sebezhetőségével. Szakértők szerint hónapok óta nem frissítették a megtámadott rendszert, és maga a Sony is elismerte, hogy tudott a biztonsági résekről."
Azaz mondhatjuk azt, ha úgy tetszik, eufemizálhatjuk úgy, hogy szart rá. Még kiderül, hogy először tényleg olvasni kéne, aztán gondolkodni...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged