Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel topik
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
universum
csendes tag
Sziasztok.
Az Xperia Neo val kapcsolatban kérdeznék ujra.Vannak ezek a törölhető prograok amiknek a listáját fentebbi linken megkaptam.Miként tudom én azt törölni valójában?Például a Let's Golf vagy egyéb progit?Alkalmazás-ok menüben nem kinálja a törlés funkciót.Meg olvastam valami stamina mód xperiákon.Neora ilyet nem lehet telepiteni?Nem nővelné az akku időt?Milyen trükkökkel tudnám emelni az akku időt?miket lőjjek ki vagy telepitsek fel vagy töröljek le,hogy az javuljon? Advanced Task KIller az jó progi?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest