- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Magisk
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #11199 üzenetére
Ittvan egy intő példa, arra hogy hülyeségekre tudat alatt vetted rá te is pár kollégával együtt az emberkét:
'Most már engem sem hagyott a kisördög ,hogy ki ne próbáljam mit bír a napon. Kitettem egy darabig és mértem infrás hőmérővel 53fok volt a kijelző de semmi hiba nem jött elő! Igaz az én telcsim még csak 1 hetes!"
Egy darabig volt kint az 1 hetes készüléke, ami tuti nem OC-zett és máris 53°C -os volt a kijelzője!!! Mégis működik, tehát fölöslegesen kitette a telefonját az elromlás veszélyének és magát az akku robbanásának veszélyének... De tessék itt egy idézet a technet.hu-ról ha engem nézel hülyének:
"Ne hagyjuk sem nyáron sem télen a mobilunkat a kocsiban, még a kesztyűtartóban sem! Ha mégis ottfelejtenénk, hozzuk szobahőmérsékletre és hűtsük le/fűtsük fel, csak ezután kapcsoljuk be/kezdjük el tölteni az akkumulátort! Ügyeljünk arra hogy a kocsi műszerfalára helyezve se érhesse közvetlen napfény!"
Egyébként az Li-Ion akkuk használhatósága -20°C-tól +60°C-ig biztonságos!!!
Ezek után remélem nemsok olyan "Hős" lesz mint te aki bevállalja hogy vagy tönkremegy vagy nem a készüléke!!
De azért mégegyszer idézem hogy járt Kamarush is:
"My Phone is broken. I forgot my phone outside in the garden, /and today was really hot and sunny day/ so my display is dead now" -Ez röviden annyit jelent hogy meghalt a telefonja, mert kintfelejtette a kertben ahol érte a nap, plusz nagyon meleg volt és betojt a kijelzője a telefonjának!!!
Ui: Respect és sorry Kamarush-nak, remélem megérti hogy miért az ő példáját hoztam fel....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óra topik
- Formula-1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest