Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Nekem ez bitang lassú helyenként. Egy ilyen procitól ennél én sokkal többet várnék. Asus eee-ben egy 600mhz-es elfuttatja xp-t simán, oké ez gyengébb meg órajele is alacsonyabb is kicsivel, de nekem ez lassú. Lehet nem is a proci a baj, de nekem ez kevés, hát még egy időhiányban szenvedő bizniszembernek. Ha emiatt jön csak szeptemberben és javítanak rajta sokat, akkor szép telefon meg jó is, kérdés hogy szeptemberre mennyire terjednek el az asus eee szerű új atom procis csodák, mert szerintem a felső kategóriájú okostelefonokra veszélyt fognak jelenteni. Mini noti+ egy olcsó okostelefon meg árban sem nagy differencia ehhez képest. Viszont jó látni valami újat se-tól, jó lenne tudni hogy a htc vagy házi fejlesztés-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest