- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LEFTHORSE1 #32 üzenetére
Nem szép dolog ebben a topikban ilyet mondani, de a Sony Ericssonon túl is van világ, én márka hű vagyok, de azért be kell vallani, hogy a konkurencia telói közt lehetne találni a te igényeidnek is.
Egyébként üdvözlöm az elhatározásodat, biztos sok tapasztalattal fogod segíteni, majd az X10 mini leendő tulajokat. Én is szeretem az új dolgokat felfedezni, csak sajnos az anyagiak behatárolnak. Még egyszer várjuk majd a tapasztalataidat az X10 miniről. -
LEFTHORSE1
őstag
Na nà hogy elutasitom, nincs AF ès led segédfény sem tehàt a makrò fotòknak löttek nem is beszélve a marketinges megfontolàsbòl kihagyott kamera beàllitàsokròl, e màrkàn belül nincs olyan érintös telò amely hoznå a K750 kamera és zene képeségeit, 12 MP kameràst elvböl nem veszek, rezisztiv kijelzös meg symbianos ugyanùgy kiütve.. Azért az X10 minit mégis megveszem, öl a kivåncsisàg annyi felfedezni valò van benne.
-
válasz
LEFTHORSE1 #30 üzenetére
Még nem is volt a kezedben és már is siratod!
Ha jól belenyúlsz a zsebedbe, akkor lehet azért találni. Nem nagy igényeket támasztottál. -
LEFTHORSE1
őstag
Bóvli telefon... legalábbis számomra, ha tényleg olcsóbb lesz mint az X10 mini akkor lehet célközönsége, ideje volna már egy olyan telónak amelyben megtalálom a K750 (kamera, zene, méretek) vagy T650 (kamera, kijelző minőség, méretek) tudását, nem vagyok nagyra vágyó, egy normális érintős telót szeretnék
-
rdi
veterán
Ez itt kérem egy hitvita. De azért akármekkora is a belenyúlás egy oprendszerbe, kicsit túl sokáig tart az oprendszerváltásból fakadó átportolás. Lehet, hogy nem két és fél programozót kellene alkalmazni ?
-
Sajnos vannak hülye gyerekek, akinek a 12 MP, a 16 millió szín, az 1GHz proci, ill. 2.2 szoft. verzió a viszonyítási alap.
Nagyon felületes elemzés, csak ez alapján minősíteni valamit. -
MartOOn
addikt
nem látom értelmét és létjogosultságát ennek a gépnek. de lehet én vagyok vak...
x10 és x10 mini ja és x10 mini pro ez a 3 teló melyik szegmenst nem fedi le?
-
joey04
titán
1.6 megint? ezek hülyék.
és nem, nem érdekel a lujoak féle rizsa. -
ksanyo
tag
Na gépecske kommen zi hirtelen! Kell majd egy összehasonlítás X8<->Spica<->Optimus
Boldog lennék ha végre kijönne egy olcsó és tuti androidos SE. Addig kitartok a K700i mellett
-
mrlujoak
veterán
Szavadon foglak!
Amint lesz ilyen SE modell, megyek veled nézni, ahogy megveszed.
dedkike: az egyszeri, boltba betérő vásárló azt sem tudja mi az az 1.5, 1.6, 2.0, 2.1, 2.2...
Persze ha az eladó kitér erre, akkor bizony szép kis mese kerekedik belőle...
...és itt illene kitérnie ilyenkor az eladónak, hogy 1.6, de van benne olyan, amit más gyártó "csak" a 2.2-be pakolt bele... -
Természetesen, igazad van, tényleg jó kezelni, és tényleg szép az egész sorozat.
De, egy "átlagos", üzletbe betérő vevőt ez piszkos módon nem érdekel. Mert a vevőnek a legújabb, a legjobb kell, nem a kettővel ezelőtti. Abszolút nem érdekli, hogy a SE mit tett hozzá, mennyre nyúlt bele, s az sem, hogy ez most tényleg jól sikerült! Mondom ezt úgy, hogy nekem is X10 minim van, és igencsak megvagyok vele elégedve! Viszont már nagyon várom a 2,1-et! -
joshua7
veterán
A palettán elfoglalt pozíciója miatt nem túl acélos a tudása, de nekem nagyon tetszik külsőre. Méretre sem lapított tepsi.
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
bolondember #18 üzenetére
Erről is volt pletyka.
De aztán a Q4-es 2.1 debütálást előre hozták a Q3 végére (szeptember) így nem az lett, hogy marad mégis a Q4 közepe de 2.2-vel... -
bolondember
MODERÁTOR
hát, ízlések és pofonok, szerintem a legjobban sikerült GUI van az Androidos SE-ken...
szerintem.és igen, ahog ymondtad, ára van annak, h ennyire mélen belenyúltak - jóval lassabb az új kiadások "implementálása"...
Bár nem értem miért nem ugorják át akkor a 2.1-et és egyből 2.2... -
mrlujoak
veterán
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Sony Ericsson nagyon mélyen belenyúlt az oprendszerbe, és szép eredménnyel.
Elég, ha az X10 mini páros profi kezelési felületére gondolunk!Arról nem is beszélve, hogy a mostani 1.6-os rendszerbe pl a videózás közbeni folyamatos fény (a Desire-ben pl ehhez a 2.2 !! kellett), illetve az X10 a 2.1-es frissítéssel már képes lesz a HD videófelvételekre - ami a Desire-be szintén a 2.2-vel vált elérhetővé.
Annak, hogy a SE ilyen mélyen, rendszerszintűen nyúlt bele az Androidba ára van. Ez pedig a frissített verziók átültetésének idejében manifesztálódik.
Azt se felejtsük el, ha jön a 2.1, akkor az a Sony Ericsson teljes androidos flottájának elérhető lesz (persze türési időt bele kell kalkulálni).Ha valaki csak amiatt nem vesz X10, X8 családtagot, mert 1.6 van rajta, az csak ezzel leplezi a SE ellenszenvét, szinte biztos, hogy a 2.1-es frissítés után sem fog venni.
Persze, arra is meg lesz a tökéletes forgatókönyv a részéről: mert elavult a 2.1, neki 2.2 kell... Természetesen hagyom magam meggyőzni állításommal kapcsolatban, de ehhez SE X modellt szükséges vásárolni... -
válasz
littlelion21 #14 üzenetére
Mert ez van kész SE-éknál. Sajnos...
-
=Mentor=
őstag
Az Android 1.6 egy elavult és kiforratlan opredszer, már itt bukik nálam a SE X8, X10 vonal....
-
Örni76
tag
A Gsm Arena-n 200 Eurót írtak, nekem is tetszene, méretre pont jó, de az autofókusz kihagyása már túl nagy bűn számomra
Szolgáltató függően nagyon jó kis vétel lesz ez!
-
mrlujoak
veterán
"Az X10 és X10 mini közé pozicionált XPERIA X8 várható ára egyelőre nem ismert."
Könyörgöm!
Ne írjunk hírbe ilyen marhaságot!Az X8 csupán fizikai méretben az X10 és X10 mini közötti modell!
Ez az X10 és X10 mini ALÁ pozicionált OLCSÓ androidos modell.
Hasonló árképzésre kell számítani, mint az LG Optimus GT540 esetében. -
amanoba
őstag
valahogy nekem se eltalált a pozíciója...de a majdani teszt válaszol!
-
littlelion21
addikt
Kíváncsi vagyok zenei téren mit nyújt. Az androidok eddig ugye nem remekeltek ezen a téren.
-
plus44
veterán
Na már van minden méretben. Lehet választani
Később ehhez is jön az ananász sárga hátlap, 25 társával együtt, nincs akadály...
-
c0p1
tag
Alapjáraton nagyon bejön ez az új XperiaAndro vona(x10em van)l,de ez a telefon véleményem szerint felesleges. Ha kettő közé lenne pozícionálva,akkor tudásban is ezt kéne mutatnia,de sajna,ez a "legbutább" . Fixfókuszos,led-mentes kamera,gyenguszabb belső tudás...
Hát.. Nem tudom... :\
-
EczkE
veterán
válasz
bolondember #4 üzenetére
Ha ez igaz akor elég döcögős lesz.
-
bolondember
MODERÁTOR
én is várok rá - de ha igazak lesznek a 128 MB-nyi RAMról, akkor tuti nem ő lesz a kiválasztott...
Ha holnap adnák ki még jó is lenne... Bár a magyar SE oldalon 3(!!!!) hónap múlva jelenik meg van... Az is igaz, h az Aspennek meg 6 hónapot írnak... Reméljük csak simán nem up-to-date az oldal. -
kcsa
veterán
akarom mondani... eltűnt a cikk
elő is került időközben -
kcsa
veterán
*sóhaj* erre várok egy ideje, de félek az ára nem lesz baráti... és még vaku sincs benne...
Várok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson XPERIA X8 felhasználói útmutatója is elérhetővé vált az amerikai FCC oldalán.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest