Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ornagy
tag
20000 Ft-ért Nagyon jó telefon, jó képeket észít, csak egy szoft update kellene, mert kicsit laggosak a menük
-
fap333
aktív tag
Helló Mindenki!
Most vettem egy S302-es telefont a T-mobile-nál, de a dobozban nem volt adatkábel. Valaki tudna segíteni, hogy ne is keressem, mert nem tarozék, vagy csak az én dobozomból spórolták ki?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv:
Peti -
--Nozbert--
aktív tag
Valaki be tudná linkelni az S302 gyári témáit?
-
nrbii
tag
"A gyári füles nem hallójáratos, egy egyszerűbb darab, de ettől függetlenül alkalmaz zenehallgatásra is"
Csak gondoltam szólok...
-
joey04
titán
Az a gond, hogy az X1 úgy van előadva, mint valami hatalmas fejlődés, és magasan kiemelkedő wm készülék.Pedig csak szimplán egy erős, jó modell(azért az x1 topikban látható hogy ami a se dolga volt azt sikerült elcseszni benne), és nem is a SE érdeme.ez itt a lényeg, hogy végre egy készülék ami legalább kb egy szinten van a konkurenciával és úgy van előadva mintha a legjobb wm mobil lenne ami ráadásul se. na ebből egyik sem igaz.és a mondatod meg is lehet fordítani, az x1nél megy a melldöngetés hogy "debizonyezse" ami meg szar lett ott meg "dehátezsagem".
de ne nagyon erőltessük a sagem dolgot, mert ez megint a se-nak szégyen hogy még külső segítséggel sem tudta normálisan megcsinálni a telót.copin: nagyon nagy film, kedvenc!
-
copin
őstag
Kicsit disszonáns nem?
Ma is tanultam valamit.
Angelo Provolone: Tudod fiam, mi az az átrium?
Anthony Rossano: Nem, uram.
Angelo Provolone: Udvarszerű oszlopoktól övezett térség
Anthony Rossano: Köszönöm! Ezt nem tudtam, uram.
Angelo Provolone: Csücsülj le, Anthony! Minden nap megtanulok egy új szót, ha te is fejlesztenéd a szótáradat nem csak revizor lehetne belőled...
Anthony Rossano: Könyvelő, uram!
Angelo Provolone: A mai napra felírt szó: expeditív. Annyi, mint hatékony és gyors. Akkor hát legyünk expeditívek. Mi olyan fontos, hogy felébresztettél?"Oscar" című filmből (Wikidézet)
-
máyköl
veterán
A külseje nagyon megtetszett. De a tudása nem.
-
mrlujoak
veterán
Milyen érdekes, hogy most nem ragaszkodsz a Sagem S302 - Sagem W302 megnevezéshez, mint ahogy azt teszed az X1 esetében. (HTC X1
)
Ismét előjött, hogy ha sz@r a teló, akkor hiába Sagem tervezés, tuti a Sony Ericsson így, meg úgy sz@r.
Ha valamit letesz az asztalra, akkor már nem a SE a király, hanem a HTC.Kicsit disszonáns nem?
mrlujoak
-
LJ.
tag
A tudása alap de nagyon, külsőre viszont sztem nagyon korret lett. Kár hogy egyebet nem tud felmutatni... Ez a szín is bejön, meg a forma is, a billlentyűk sem rizsszemek, szóval ebből a szempontból okés a dolog.
-
hemaka
nagyúr
Azt tudom jól, nekem is volt W810i-m. Nem arra értettem, hanem a W/S302-öt ne emlegessük a W810i-vel egy lapon, mert az akkor(sőt még most is) egy igen jól eltalált SE.
Joey20: Elég érdekes igen, hogy pont azt a feladatot nem tudja normálisan ellátni, amire igazából a mobil, mint olyan ki lett találva.
-
Mamuska
őstag
Jaj jaj, mikor adnak már ki egy tűrhető telefont végre a SE-nál? Minden gyártónak van egy-két ballépése, de ezek csak szart tudnak. Nem jók a képek, se a hangminőség, és az ára is ésszerűtlen.
-
androcles
tag
Például azt, hogy legalább az maradjon benne, ami azelőtt benne volt...pl. a W-nél mgbass, meg ez a fixfocus az agyamra megy. De ha a fényképező szar, legalább a hangminőség lenne telefonálásra alkalmas. Hát ezeket hiányolom, meg azt, hogy külsőre ne legyen mindegyik egyforma...gondolom ilyesmi 33 ezerért azért elmenne benne! Egyébként kínomban, míg nem lesz a voda-nál az n79 v. n85, addig vettem 17 ezerért én is, egy kétévesen is kifogástalan W810i-t, mert az még mindig telefon. Az újabb W modelljeik a trágyakupacra valók, a fix kamerájukkal, lehallkított szofverjükkel, oldalsó csatlakozójukkal és többi gagyi megoldásukkal együtt. Ennyi.
-
mrlujoak
veterán
"...gyakorlatilag átcímkézett termékekről van szó, kicsit olyan, mint a lejárt hús, de azért mégsem..."
A bűncselekmény, és a testvérmodellek kiadása közt nem kicsi a különbség!
Elhiszem, hogy vannak elvárások, de az eddig már fellelt hírekből - a sok külföldi tesztből - leeshetett volna, hogy bizony a két modell közt nem sok eltérés lesz.
Tipp: A G705 és a W705 páros is hasonló szituációt teremthet! Vigyázat!
mrlujoak
-
Shrike7973
senior tag
Üdv!
Elírás: "... A gyári füles nem hallójáratos, egy egyszerűbb darab, de ettől függetlenül alkalmas zenehallgatásra is..." -
Ankhiszesz
tag
Már túlságosan is ismerős nekem ez a forma (ez nem feltétlenül jelent rosszat, bár most már várok valami újjat is a formatervezés utvesztőiből).
A színe az viszont érdekes, talán még tetszik is, annak ellenére, hogy ezen a területen maradi vagyok, tehát nem túlzottan szoktam szeretni a színes telefon borítókat.
Ezt nem értem: Az egy dolog, hogy ez egy olcsósított/butított cybershot mobil és ezért kapott azoknál gyengébb kamerát, DE, hogy egy semilyen jelzővel ellátott esetleg Walkman telefon is jobb tud lenni nála...Tudom, tudom üzlethez nem értek...
A kijelző nálam valami (rossz) beidegződés alapján 2"-nál már alap a 320*240-es felbontás
A hangzás tényleg ennyire katasztrófális, mert akkor a mobiltelefonok a fő funkciójukat kezdik elveszíteni mégpedig azt, hogy telefonálni lehet velük -
--Nozbert--
aktív tag
Nekem bejött ez a telefon,látom értelmét a piacra dobásának. Ahogy előttem is írták,a szolgáltatók kínálatában nagyon sikeres lesz. Az kezdőár engem mindig hidegen hagy,emlékezzetek csak viszza,hogy a K550 mennyiről indult (60-65k,ha jól emlékszem és ma már 22-25 lepedő Magentáéknál).
Korrekt alsóközép-kategóriás készülék,a célcsoportnak tökéletesen megfelel! -
niti
aktív tag
Szerintem annyira azért nem vészesek a képek... Oké, elég homályosak, de legalább a színek szépek, és úgy összességébeen sem annyira gázosak... Szerintem.
Mondjuk szívesen megnéztem volna egy olyat is, ami sötétben készült.Egyébként a telót elég tondának találom...
-
tom235
tag
"Ilyen sem volt még. Bog kollégámmal nagyjából egy időben kaptunk meg egy-egy Sony Ericsson készüléket, melyek között első ránézésre csak egy betű volt a különbség"
Hát dehogyisnem volt, egy példa: SE D750i és W800i, hardveresen tökugyanaz, csak más a software és a felirat.
-
hemaka
nagyúr
válasz
PowerBuldog #11 üzenetére
A W810i-t ne tegyük egy lapra ezzel, nem azért, mert nincs igazad... Hanem mert az akkoriban nem alsókategórás model volt a Walkman szériában.
-
yorka
tag
válasz
PowerBuldog #11 üzenetére
És két éves nokiasamsunglgmotorola hasonló modellt nem kapsz 19k-ért? Ettől még miért lenne nevetséges?
-
PowerBuldog
veterán
Érdekes felállás. 33k. Na most nekem van egy W810-em, amit 19k-ért vettem. Tökéletesen szól, gyönyörű képeket csinál, frankó a walkman rész stb. A gond az, hogy ez a modell már több mint 2 éve piacon van... Azért ez már tényleg nevetséges amit az SE művel.
-
FraFer
tag
Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint a W-s párja. Ez egy egyszerű alaptelefonnak nagyon is szép és jó, szemben a Walkmannek tetsző, de nem Walkman párjával... Ha az ára legalább 10 ezer forinttal lejjebb megy, akkor mondjuk az én 60 év feletti jogász édesanyámnak tökéletes választás lehe(ne, ha jobb lesz a hangminősége). Szóval ne csak magunkra gondoljunk abban, hogy kinek jó ez.
-
Pontosan az ilyen telefonok fogják kihúzni a SE-t a katymaszból, ezekben van a pénz.
Ez pl a Nokia 5000 ellenfele, annak is ennyi volt az ára induláskor. Ez az ár hamarosan zuhanórepülésbe kezd, aztán megjelenik a szolgáltatóknál is 20k körüli prepaid csomagokban, illetve alkalmanként rendkívüli akcióban még olcsóbban és elég sokat el fognak belőle adni.
A kamera minősége nem fontos, ezt láthattuk pl a Nokia 3110 és 3500 esetén is. Elég kedvelt lesz hamarosan a "nép" körében. Persze a telefonbolondok nem erre fognak rámozdulni... -
Mazsika
őstag
nem tudom miért adnak ki ilyen telókat... szinte semmi újítás tök magas áron!
na mindegy én biztos nem venném 20ért se!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Azért némi innováció van, mármint én speciel nagyon örülök a szoftveres újításoknak. A hangminőség az, ami para, a T700-nál tényleg valószínűleg hardverhibáról volt szó, ez viszont szimplán ilyennek tűnik, ami nem túl bíztató.
-
Vtwo
senior tag
Az ilyen telók nem húzzák ki a SE-t a sz...ból.
-
hemaka
nagyúr
Ezt, meg a másik fantasztikumot ki sem adtam volna az SE helyében, főleg így, hogy kamera-kamera, aztán kb. 2éve készítettek ilyen képet a telefonok. A hangminőség rossz... Még a T700 tesztnél gondoltam valami szériahiba, de már itt is előjött ez...
Az SE nem hogy feljebb mászna, még lejjebb csúszik, lassan még telefonálni sem lehet a mobiljukkal.
Az ára meg vicces, de nekem még 20e forintért se kellene.
-
mark75
senior tag
Egyik sem kell,nagyon nem jön be.
Miért is ennyi az annyi $ -
androcles
tag
Kár, hogy nincsen okádós emo. Azt nagyon hiányolom, meg az innovációt a SE-tól. Ugyanaz mint a W, csak még gagyibb...33.000 FT-ért!
Ja, és ez már rövid időn belül a második "telefonjuk" amivel telefonálni is lehet, csak sz@rul. -
Jadro
veterán
A w jobban bejön külsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma El lehet adni két ugyanolyan telefont két névvel? Akkor is, ha pontosan ugyanakkor jelennek meg?
- OLED TV topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- Hálózati / IP kamera
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest