- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
válasz
mrlujoak #346 üzenetére
Nem hiszem hogy hamisítvány lett volna, a Gigatel nagykerbe vettem a Galvani utcánál. Másnap vissza is vittem. Akkor lehet a nokia volt a gagyi, bár azt meg a Telenornál vettem.
A saját fülese nekem elég bumszli, ezért Hpm70 fülesével használtam. Nem tudom mi lehetett a gond.
-
Drughi
addikt
válasz
mrlujoak #139 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam, csak a Gio-s topicban olvasgattam, mert eddig az volt a kinézett új telefon, de már az SE felé billen a mérce.
Sony laptop, sony tv, sony fülhallgató, ideje egy sony(ericsson) telefon is.Abban tudsz segíteni, hogy root nélkül mi az amit nem tudok majd megfelelően használni?
Pontosan mire jó is ez a rootolás?Sok egyéb topicban is olvastam már erről, meg különböző recovery, meg hasonlókról, de egyszerűen nem bírtam felfogni mi miért is jó nekem.
Szoftverfrissítés hogy megy? Van egy program, ami felajánlja, ha van lehetőség frissíteni? vagy ez szoláltató függő lesz?
-
novinyul
veterán
-
littlelion21
addikt
-
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy kapható a gsm boltokban már 2-3 hete.
De én nem tőlük szándékozom venni, szóval számomra akkor jelenik meg ha a szolgáltatók is kínálják márViszont úgy néz ki, hogy tényleg MH410-al adják majd, ami bár jobb mint a semmi, de szerintem a telefon zenei mivoltát nézve mindenféle képen az egyik In-ear megoldásukat kellet volna adniuk hozzá. (ezért az egyért haragszom most rájuk)
Amúgy a telefon olyan lett mint vártam (főleg úgy hogy tudtunk róla mindent) Tényleg csak ajánlani lehet
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest