- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #46 üzenetére
Áhhh... Nekem ez még elketyeg nyugdíjig. Folyamatosan tolják a fizunkat és nekem még a Forint zuhanás is egyfajta fizetésemelés, mivel német cégnél dolgozok, de Magyarországon lakok. A munkabeosztásom is tetszik, mert havonta csak két hetet kell melóznom, a másik kettő szabad. Ha több pénz kell, akkor csak szólok és boldogok, hogy ráhúzok pár napot. De, akár itthon is fusizhatok, zsebbe. Szeretem ezt csinálni, jól is keresek, nem is cseszegetnek, a kinti hétvégéken pedig kirándulgatok. Szóval elvagyok, mint a befőtt, nincs okom panaszra.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Donki Hóte #43 üzenetére
És melyik a jobb? A 10 méter széles gázolajos-kátrányos, karbantartás híján folyton kátyúsodó, ezáltal idővel porosodó és minden jármű futóművét tönkre tevő, hőtároló aszfaltcsíkok, vagy a 2-3 méter széles zúzottkő ágy a beton talpfákkal és rozsdásodó acélpárral?
Nyilván minden településre kivitelezhetetlen a vasúti hálózat kialakítása. Nem is erről beszélek. Az ideális szerintem az lenne, ha a kamionok nem kényszerülnének az autópályákon kívül pl. a kisebb településeken áthaladó főutakra. Ez nyilván akkor kivitelezhető, ha a nagyobb mennyiségű teher szállítása nagyobb csomópontok között hatékonyabban lenne megoldható, és elkerülhető lenne, ha az eredetileg kis teherbírásra tervezett és ritkán karbantartott aszfaltot járhatatlanná roncsolnák a gépszörnyek. Legyen elég kisebb teherautókkal róni ezeket az utakat! Ez itthon nyilván egészen addig nem opció, amíg itthon a vasúti teherfuvarozás akadályoztatva (vagy épp leépítve) van és kizárólag a közúti közlekedés lelkesítésében érdekelt minden infrastruktúra fejlesztő.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Donki Hóte #37 üzenetére
Erről beszéltem, hogy amíg nincs megfelelő sínhálózat, addig ez kivitelezhetetlen.
Csak ugye amíg minden talpalatnyi földet inkább leaszfaltozunk, nem is fog változni semmi. De nem akarom szétoffolni a témát. Csak kibuggyant belőlem a közúti közlekedés erőltetése, a hazai közutak katasztrofális állapota és a benzinárban és útdíjakban felszámolt közterhek meg nem térülése közti ellentmondás fájdalma.
#39 Somatom
Pontosan. És nyilván egy hipermarket raktárába sem olcsóbb egy tehervonatot (vagy annak csak néhány szerelvényét) beterelni.#42 Somatom
Igenis, értettem. -
cinemazealot
addikt
válasz
Donki Hóte #32 üzenetére
Persze, hogy nem praktikus. Az egész közúti teherfuvarozást át kéne cuccolni sínekre (ha lenne hatékonyan kialakított vasúti hálózatunk és jó áron betervezett pályahasználati díjaink). Viszont ezzel a véleményemmel meg Somatomot haragítom magamra, úgyhogy inkább csak gyönyörködöm a MAC-ben, mint gépészeti műremekben.
-
Somatom
veterán
válasz
Donki Hóte #32 üzenetére
Ez nem európai méret. Ez itt csak látványkamion, illetve speciális pótkocsikhoz lehet használni. Tavaly engedélyeztek az EU -ban húsz centi hossznövelést, de csak abban az esetben, ha a fülkét hosszabbítják. Kíváncsi leszek, hogy hány cég fog rendelni hosszabb kamiont azért, hogy a sofőrjeinek kényelmesebb legyen. Arról nem is szólva, hogy a hosszabb kamion több helyet igényel ott, ahol a parkolás a legneccesebb.
-
válasz
Donki Hóte #23 üzenetére
De még lehet
-
válasz
Donki Hóte #21 üzenetére
iPhone/iPad párost használok az esetek nagy százalékában . De azért köszönöm a kimerítő válaszod és segítségedet.
-
válasz
Donki Hóte #16 üzenetére
Ez nekem nagyon macera
Somatom
Logout mobil nézetében nincs aláírás senkinek . Így ezt nem láthattam . -
pusszycat
nagyúr
válasz
Donki Hóte #16 üzenetére
Vagy megnézi az aláírását Somatom kollégának.
-
válasz
Donki Hóte #12 üzenetére
Felvetődik a kérdés , hogy a kedves szerző Note 9 készüléke , Samsung vagy Redmi Note melyikét képviseli ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged