Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Nézd, én a Föld emberi populációjának ~1/8000000000-ad részét képezem, ami szerintem kellően piti érték ahhoz, hogy ilyen piti dolgokon gondolkozzak.
Ugyanakkor kb. 2 milliárd belsőégésű motoros autó pöfékeli körbe a bolygónk légkörét, így ha egy ilyen piti problémát sikerül megoldanom (ami könnyen és olcsón kivitelezhető, és nem teszi próbára az ember híresen súlyos lustaságát), akkor szerintem az elég komoly (pozitív) hatással lehet a környezetünkre... és úgy globálisan a jövőnkre nézve. Személy szerint valahogy sokkal inkább agyalok ilyen és ehhez hasonló piti dolgokon, mint azon, hogy hol érdemes népirtásba kezdeni. 
A túlfogyasztás napjáról is pont nemrég olvastam: itthon kb. egy hónapja értük el. Szóval megyek is, keresek egy kellően magas kilátót, ahonnan a mélybe vethetem magam.

#54 Donki Hóte
Így-Így!
Az a fránya emberi kényelem és büszkeség. Mert milyen snassz már Zoomon klímakonferenciát tartani... megáll az ész.Egyébként a téma érdeklődőinek: van Környezetvédelem topic. Ott is van, hogy egymás torkának esünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tőzsde és gazdaság
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanakkor kb. 2 milliárd belsőégésű motoros autó pöfékeli körbe a bolygónk légkörét, így ha egy ilyen piti problémát sikerül megoldanom (ami könnyen és olcsón kivitelezhető, és nem teszi próbára az ember híresen súlyos lustaságát), akkor szerintem az elég komoly (pozitív) hatással lehet a környezetünkre... és úgy globálisan a jövőnkre nézve. Személy szerint valahogy sokkal inkább agyalok ilyen és ehhez hasonló piti dolgokon, mint azon, hogy hol érdemes népirtásba kezdeni. 

Az a fránya emberi kényelem és büszkeség. Mert milyen snassz már Zoomon klímakonferenciát tartani... megáll az ész.