- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
válasz
Schuler888 #18 üzenetére
Igen tudom. Igazából az almát az almával akartam összehasonlítani, azonos szériát. Amúgy meg pont hogy presztízsből bele kéne hogy rakják. Én itt nem azon lovagolok hogy van e gyakorlati haszna vagy sem. Hanem azon hogy a csúcs szérián belül is már ekkora szakadékok vannak és ilyen spórolásokkal próbálnak terelni abba az irányba hogy a még 200.000-el drágább készüléket vedd meg, holott ez alap volt. Igen fontosabb egy combosabb akksi például mert annak van gyakorlati haszna is, de akkor sem tudok azonosulni az ilyen lépésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár az S22 premierje még odébb van, a jövő év elejére várt készülékcsaládról elég sok információ szivárgott ki.
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest