- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
- = Zk = - #44 üzenetére
Csakis belső nézet
Nézelődni tudok egérrel? Belülről tükröket, természetesen.
GTA sorozatnál komolyabb játékot csak belső nézetből játszom. GTA-t is csak azért úgy mert nem volt benne FPS nézet amikor rászoktam (valamikor a GTA 3 megjelenése után 10 perccel) -
MasTer
tag
válasz
- = Zk = - #44 üzenetére
Lehet vegyesen használni a kormányt meg a bill+egér kombót? Kihasználva mindkét eszköz előnyös tulajdonságait. Egy kicsit ez, egy kicsit az.
-
Gomez86
őstag
Nagyon szívesen kipróbálnám én is, de csak kormánnyal. Viszont azt mondjátok itt hogy nem annyira arra lett csinálva a játék, az elvette a kedvemet tőle....
-
19ati93
senior tag
Ezt ki kell hogy próbáljam egyszer.
-
myckey
veterán
válasz
- = Zk = - #38 üzenetére
Én is átgurultam már, de itt ott játszadozom többnyire. Nem fekszek rá egyetlen mapra.
Ahogy kedvem adja.ne is mond, nekem is kellene már a vga+proci kombót pasztázni.
-
myckey
veterán
Értem a problémát, találkozom is vele.
De írták már mások is, ezért van a fokozat választás, meg egyéb üzemmód, ami aktiválható, ha megfelelő fokozatban vagy.Ezek segítenek. Billentyűzet mellett is.
Rendszeresen használom is őket.
Nem jó dolog padlózni, "fülkéig" érő sárban.Egyébként, túlmentem már az általad említett tájegységen.
(#36) - = Zk = -
Igen, keresem én is , mit lehetne kezdeni....leginkább egy másik újjal nyomom a klaviatúrát. -
Ant@
senior tag
Billentyűzettel az a szívás, hogy nem tudod adagolni a gázt és ahelyett, hogy óvatosan kikecmeregnél a mocsárból szépen elásod a gépet. Michigannél ez még nem fog feltűnni de a Tajgán kb minden két méteren csak esztergálsz a sárban ahelyett, hogy kis gázzal kiemelnéd és mennél tovább.
-
myckey
veterán
válasz
- = Zk = - #29 üzenetére
Megvolt
Maradok az egér bill kombónál, bár a kamerakezelés, egy egy funkció jobban kézre esik kontrollerrel,de irányítani nekem jobb az egér és bill. -
myckey
veterán
Itt már minden van.
Ez szebb, nagyobb,összetettebb stb...Abszolút leköti az embert, ha fogékony rá.Én is találkoztam már festői szépségű helyekkel. Bevilágítás, napszak és környezetváltozás megteszi a hatását. Remek képeket lehet-ne- csinálni.
Most pont feladtam a "harcot". Harmadjára borultam fel , egy bizonyos pont meghódítása közepette.
Szóval ilyenkor alt+f4
Nyugalomba vonulás....majd folyt. köv.
Garázsból majd nekifutok újra, újult erővel és idegrendszerrel. A térkép és a feladat megvár, meg a jármű is.(#27) - = Zk = -
Én egyelőre elvagyok a játékélménnyel, még nem befolyásolták a meneteimet a bogarak. Hagyjuk is. De persze akad a nagyvilágban. -
TeeBee73
veterán
"Hummer vs. Balaton" téli DLC nem lesz hozzá?
-
Chapel
addikt
Tehát ez egy Spintires 2. ha jól értem.
Szuper, sok száz órát raktam bele.
Egy kérdés a Mudrunner és a Snowrunner közös téma? A Mudrunner régebbi, ez tekinthető annak a folytatásának? Tehát itt van hó ÉS sár egy játékban? -
Gubu0101
veterán
válasz
Kvelstadt #22 üzenetére
Jól megvannak csinálva a mapok,tetszik,szép a grafika is.Semmiképp sem nevezném könnyűnek,össz kerék hajtás nélkül messzire nem lehet eljutni.Akadtam úgy el mocsár közepén,hogy semmi lehetőség nem volt,hogy húzassam magam,így vissza kellett küldenem a gépet a garázsba.
Ha van rá igény,készíthetek menet közbe képet.
-
G4ga
őstag
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
ez is valami.
Addig ugy is elvagyok -
Gubu0101
veterán
Én meg is vettem Epicen 10-es kuponnal
Eddig sokkal jobban tetszik mint az elődök,már magában az,hogy vannak különböző missiok és így számomra több értelmet ad,mint csak rönköket fuvarozgatni
-
Diokhan
addikt
Wow. A sáros előddel sokat játszok, nagyon tetszik, de ezt is muszáj lesz kipróbálni.
Remélem nem lesz túl drága Xboxon, a mudrunner most lett akciós nemrég -
G4ga
őstag
Steam-es megjelenéséről van esetleg info?
vagy a kiadó csak epicre tervez?
mindket előző rész megvan, szerettem volna ezt is, de nálam epic nem játszik... -
CHIPman
nagyúr
Akkor itt az ideje, ugyanis Epic store-on végtelen darab 10€-s kupont kapsz, így 30€ az alapjáték. Ez 25% "akció", ha kell a season pass is, akkor a bundle 60€, ehelyett külön megvéve 40+25€ helyett 2x10€ kuponnal csak 30+15€=45€, ez így szintén -25%.
A mudrunnerre Steam megjelenéskor 50% volt, de én nem tartom valószínűnek, hogy erre 25%-nál többet fognak adni.
Én behúztam így, ennyit megért. Ha valaki akar co-op-ozni, akkor beszéljünk össze többen. -
Bár a MudRunner feléig sem jutottam még el, de muszáj lesz ezt is kipróbálni. Köszi a tesztet!
-
Én pedig az ETS 2-el nem játszottam (olyannyira, meg kellett kérnem google-t segítsen feloldani az általad használt mozaikszót), így nem tudom összehasonlítani a kettőt.
A MudRunner és a Spintires irányítása kissé különbözik. MudRunner viszont jobban épít az egér nélküli játékélményre; jobban eltudom képzelni a kizárólagosan kormánnyal történő játékot. A belső nézet pedig teljesen használható. Van olyan küldetés, ahol azért kapsz külön bónuszt, ha csak kizárólagosan belső nézetből közlekedsz, miközben szűk terepen kell különböző Y fordulókat csinálnod vontatmánnyal.
Plusz móka, hogy a sofőr rendesen kihajol az ablakon ha balra felé nézel hátra, nem csak a tükörre lehet támaszkodni.
Egyébként pedig, vedd meg Steam-en a játékot, és ha nem tetszik ahogy a kormányt kezeli / nem tetszik a vezetési élmény, refundolod. Ennyike.
-
MasTer
tag
Sziasztok! Nem sok szó esik az irányításról. Milyen vezetni a gépeket, mennyire szimulátor? Kormánnyal, belső nézetből lehet-e/érdemes-e játszani? A vezetési élmény eléri-e pl. az ETS 2 élményét? A MudRunnerrel sem játszottam, de rajta van a kívánságlistámon. Csak félek az irányítástól, vezetési élménytől...
-
NoMagix
addikt
Nehéz a mud runner és tényleg nagyon sivár, de ennek ellenére egész jó játék!
Mindenképp kipróbálom majd ezt a havas verziót is, de várok hozzá egy jó kis leárazást! -
.LnB
titán
Most volt időm végigolvasni. Az a "faszállítós" mentés tényleg szép volt dream.
-
Sose érdekelt semmi féle szimulátor játék a vezetés meg végképp.
Viszont ez valahogy tetszik. Figyelek rá és majd valami akcióban behúzom. -
.LnB
titán
Jónak tűnik, egyszer megveszem majd. Figyelem az akciókat PS4-re majd.
-
- = Zk = -
félisten
konzolon nagyon bugos, PC-én úgyszintén, bár ne mannyi... alapvető hiánoysságok, hibák vannak benne (pl: el szeretnél trélerezni egy járgányodat a garázsból. felparkolsz vele a trélerre.... átváltasz a vontató járműdre, és abban a pillanatban a már tréleren parkoló verdád egyszercsak átesik az utánfutón... nyekk. másik: nyergessel odacuccolsz a darud mellé, hogy megpakold... váltasz a darura, gépészkedsz, és felhúzott szemekkel figyeled, hogy a nyergesed platója nem is létezik a daruskocsid számára... átesik rajta/átkaszálod a pixeleket... jót kuncognék, de... azért ez elég nagy baki. főleg egy MudRunner után...)
remélem sztím megjelenésig összekapják... híresztelések szerint 2021-ben érkezik oda...
jah, 90+ órűm van benne, még nem anynira bosszantóak a bugok, hogy abbahagyjam... tetszik, vártam nagyon a gémet, de... sajnos csalódtam is benne...
a legnagyobb hiányosság számomra a cruise control hiánya... Mudrunnerbe belefért, ide nem.. pedig.. itt is nagyon jól jönne....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest