- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, a touch HD-vel nemigen, mert nincs qwerty billentyűzete (+még nem divat, mint az eee), viszont ha kijön végre egy 4-4.2"-os kijelzőjű darab a hátából előcsusszantható full billentyűzettel, az már lehet, hogy aratni fog... (nekem tuti bejönne)
Mondjuk azt, hogy mindennek megvan a maga piaca. eee MELLÉ egész biztosan nem vennék ilyesmit.
-
iknight
senior tag
Azért a HTC aktuális modelljei 150 e körül mozognak bolti áron, az eee csúcsot megkapot 100 ezerért, és az eee-n azért van teljes qwerty, aránylag nagy kijelző, és ugyan az a windows ami a számitógépen. Az eee-t általában a csajok veszik ők meg nem fognak pda-kkal rohangálni...
-
-
iknight
senior tag
Az eeepc kategóriára az ára miatt van szükség, egy csúcspda mindig drágább lesz. Én csak arra leszek kiváncsi hogy HTC-knél hogy birják majd aksival, mert nekem 1 ha nagyon szerencsém volt 2 napnál tovább egyik sem birta pedig ezer fölötti mA és 400 hz-s proci volt
-
QWERTY-billentyűzetet és képet a népnek!!!
-
papi77
addikt
Haladni kell a korral,kérem szépen
-
örvendetes hír, jó látni a versenyt a piacon: az nvidia tegrája is idén kerül be a HTC-kbe. Ezekután semmi szükség nem lesz az eeePC kategóriára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest