Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Egyre jobb lesz az A sorozat.
-
akooos
veterán
Na, akkor akik eddig szenvedtek, hogy csak a szarabb változatok érnek el ide (nem a Snapis, hanem az Exynosos flagshipek) azok most örülhetnek a snapdragonnak.
Egyébként érdekes ez a telefon, egy jó árral még szimpi is lehet.
-
-
törölt tag
Lassan de biztosan elindulnak az 5G-s változatok, az IFA-n biztosan lesz jó pár gyártó aki evvel fog villogni. Ami az A90 -et illeti kíváncsi vagyok rá hová is fogják pozicionálni ami az árat illeti.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
6.7" Jézus... viccesek ezek a kijelző méretek!
-
adlersson
aktív tag
Aszongya' 899800 KRW (~220k HUF).
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
AS
félisten
Gyakorlatilag ez erősebb mint a Note 10+ a Snapi S855 miatt
Ha esetleg lesz nálunk még gondolkodok is rajta...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Ixion77
őstag
Igen, vicces. Igazán elérhetné már végre a 7 colt. Miért csak 76.4mm szélesség? Az LG V10-ben sem zavart a 79.3mm, sőt a tokkal együtt 83mm sem. Ergo ennél sem zavarna, viszont a nagyobb kijelző jobban jönne az rám jellemző telefonhasználathoz: netezés és sorozatok a kijelzőn, telefonálás bluetooth fülessel.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
antim
tag
Én is egy normálisabb szélességű telóra várok, 9-10 cm közt, de sajnos hiába várok csak a szakállam nő...
Vicces avagy szánalmas ahogy az egérmozisták minden nagyobbacska teló alá besírják, hogy túl nagy. Gondom a közértben a 2 literes kólákra meg matricákat ragasztanak, hogy túl nagy, a fél literes jobban elfér a kezükben.
-
tntmax
aktív tag
Xiaomi Mi 9T Pro mellett ez labdába se rúghat szerintem.
-
Dilikutya
félisten
7 colos már van, úgy hívják tablet. Van is egy otthon, ha a méretes kávától eltekintünk, akkor is böszme szörnyeteg lenne telefonnak.
Tényleg vicces, hogy nem lehet kapni normális telefont, mert ami jól felszerelt, az lassan vágódeszka méret, ha meg még akad valami 6 col alatt, akkor az csak valami belépő kategóriás. Leggányabb, legkényelmetlenebb felhasználás 6-7 colon filmet nézni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Dilikutya #15 üzenetére
Ne csak a káváktól tekints el, hanem a képaránytól is. Össze se lehet hasonlítani egy 7 colos tabletet egy 7 colos telefonnal.
Mondom ezt úgy hogy az már nekem is nagy lenne. Jelenleg 6,1"-et használok, számomra ideális méret. Lejjebb semmiképp sem mennék már, de feljebb sem sokkal.[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
Remek hogy támogatja a 5G-t. Hatalmas szükség van rá. De gondolom ha hívni akarok valakit csak simán akkor még mindíg ki kell mennem az udvarba.
Poco X3 Pro
-
Bossyy
tag
Ilyen hülyeséget sem hallottam még, hogy a 6 GB RAM mal szerelt változat bővíthető memóriakártyával, a 8 GB os verzió viszont nem. Milyen pihent agy kell ezt így kitalálni? Remélem nem lesz a hónap dolgozója a Samsungnál ez az agytröszt és egyéb gyártók nem veszik át ezt az agymenést.
Feltételezem, hogy az IP védettség, esetleg a QI töltés és a pulzusszenzor, valamint a kijelzőbe fúrt lyukak hiánya pozicionálja majd kicsit lejjebb az S10/Note 10 párosnál (plusz a ritkább frissítések). De nálunk, ha egyáltalán forgalomba kerül, így is irgalmatlanul drága lesz. -
Kamikaze75
tag
Ahogy elterjed az 5G nálunk már pedig elég jó eséllyel hamarosan,mert világ viszonylatban is előkelő helyen vagyunk a mobil hálózatokban,egycsapásra elértéktelenednek a 4G-s mobilok.
Én biztos valamilyen 5G-be lesz a váltás a Xiaomi Mi Mix 4 nagyon várós -
B1T3
addikt
Gondolom, itt is meglesz az az indokolatlan és iszonyatosan röhejes szoftveres korlátozás, hogy a kamera pro módjában nem lehet majd egy egyszerű záridőt sem állítani...
-
válasz
Kamikaze75 #28 üzenetére
Minimum 3 év, de inkább 5, mire az 5G-nek értelme lesz nálunk. Ne számíts gyors elértéktelenedésre e miatt.
-
Bossyy
tag
válasz
Juhaszatti #27 üzenetére
Az angol nyelvű promo képen a MicroSD slot alatt az szerepel, hogy 6 GB only. Tehát a RAM hoz kötik. Persze lehet, hogy az pedig a tárhely méretét határozza meg. Egyik esetben sem mondanám értelmes újításnak :-)
-
forgonati
őstag
válasz
#22743424 #14 üzenetére
Nem nagy ügy ha nem támogatja... Azért ez az 5G még kb. használhatatlan. Csak elég megnézni MKBHD tesztjét róla, megmozdulsz már elmegy, ha közted meg az adó közt van egy fa, már bezuhan a sebesség, majdhogynem vicc az egész. És ez az USA-ban egy nagyváros legforgalmasabb helyén. Akkor MO-n? Hagyjuk már. 5 év minimum mire értelme lesz az ilyen telefonnak itt. Ázsiai brutál zsúfolt metropoliszokban talán hamarabb.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
e-newsee
addikt
Nem tudom, Londonban milyen gyors a 4G, de itt nálam most Mo-on megy 50/50-nel. Az már 4k streamre is elég. De a nagyobb előfizukhoz van nagyobb sebesség is. Mire kellhet utazás közben az ennél is "kurvagyorsabb" net?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
mrThomi
őstag
Mit értenek dex alatt ? Mint a tableteknél megváltoztatható a kezelöfelület ?
-
Juhaszatti
addikt
Mire nem elég gyors, utazás közben?
Egy Full HD videó gond és röccenés nélkül nézhető, elméletileg a 4K is, csak legyen az ember netcsomagja korlátlan. Az oldalbetöltés pedig pillanatok kérdése. Persze nyilván lefedettség függő is a dolog, Magyarország ebben a legjobbak között van. Angliában nem tudom milyen a helyzet ilyen téren.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Az intel-szintű snapis biztonsági rések valahogy mindig kimaradnak a reklámokból...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
törölt tag
-
joey04
titán
Lassan tudásban ás árban is beéri az S sorozatot.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
-
Silenzio
addikt
válasz
Dilikutya #15 üzenetére
Öreg, ideje szemorvoshoz menni, vagy szétnézni egy telefon szaküzletben. A 6.1 collos S10 pl. akkora, mint az S6, és alig nagyobb, mint az S4. Nézd csak meg.
(#45) leslien:
És az miért szar neked? Az Android egy katyvasz, elcseszték a videós képességeket, és senki még csak le se meri írni. Nézd meg a Filmic Prót, iPhone-on boldog-boldogtalan azzal filmez, miközben Pie-jal a Samsung kukázta a profi videomódot (mert rájöttek, hogy ebből a szempontból el lett cseszve, instabil, inkább nem kértek belőle - legalábbis ez a tippem). Androidon meg ezerrel kalapálják a fejlesztők a szoftvert, mégis állandóan falakba ütköznek. Exynos-szal sikerült megkerülni az Android limitációkat, Snapdragonnal nincs se 60 fps, se flat módok, se HDR video, mert nem engedi a rendszer. És még az IOS-re mondják, hogy zárt.
Persze ez csak egy érv a sok közül, de annyira nem láttam még panaszkodni a Samsung tulajokat az Exynos miatt, max a kamera képminősége miatt. Az Exynos néha bugos, néha fogyasztási problémái vannak, de a Note 9 például Snapdragonnal fagyott kamerázáskor, mikor kijött, Exynossal meg kutya baja se volt.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
Van itt valaki aki stabilan, illetve rendszeresen használja a "DEX" et? Vagyis a telefont egy monitorra kötve mint egy PC? Mennyire életképes? Privátban is mesélhetnétek, aki használja. Nem találgatásra vagyok kíváncsi, hanem hosszú távú tapasztalatra. Előre is köszi.
Asus TUF Gaming F17, Samsung A13 5G, Edifier 1080bt. Lalikirály nem szép ember; de gavallér!!!
-
leslien
nagyúr
egyszerűen irtózok az Exynostól....
ha neked jó akkor használd én inkább kihagyom... azért kíváncsi lennék ha lenne lehetőséged kipróbálni mind2 verziót pl a Note 9 ből akkor mi lenne a véleményed...
még annyit h csinálj már egy normális képet bármelyikkel
ja ,max csak Gcam lehet és tovabb megyek azt is csak Snapdragon verzaval..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy A90 5G az első A szériás modell csúcsszettel, 5G hálózati kompatibilitással és DeX támogatással.
- Az emberek többsége szerint az AI véget vet a civilizációnak
- Újabb nagy felhős hibát vétett a Toyota
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB K511
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Gold 128GB K510
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Mini Piros 64GB K509
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 64GB K508
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 13 Pro Max Kék 128GB K506
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Debrecen