Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom a mi 6-on vagy a mi5 plus-szon. Telenor hello data-t használ valaki? Mennyire érezhető a B20 hiánya? Redmi Note 3 Pro Prime-ot használok jelenleg. Előre is köszönöm a segítséget! -
han_lev
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
.... igazi faclub lettünk ...

-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem, de odahaza Braun OralB-t használtam és ha van a Xiaomi-nak olyasmi, akkor egye kutya, kipróbálom.

-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Affene... én akartam először...
Na legközelebb már csak akkor szólok ilyenről, ha már megvettem.Egyébként több színben is láttam.
Mindent egyesével nem fotóztam le, de minden polcról van fényképem és majd hétvégén feltöltöm most már tényleg mindet (az áprilisi hongkongi Xiaomi képekkel együtt). -
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jaja. Felpróbáltam és kényelmes volt.

-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Turok-ról nekem valami PC-s (őslényes?) lövöldözős FPS játék jut eszembe, amivel egy ex-ex-ex-ex-főnököm játszott majd 20 évvel ezelőtt.

Ha a rizsfőző gépre érted, nem néztem még meg, hogy mi annak a neve, csak haverom mondta, hogy van 3 és 4 literes is, de nekem meg néha kettőnkre a 3L-es bőven elég.
-
Rawulf
őstag
válasz
zsolt320i
üzenetére
Sajnos a dolgozók nem tehetnek semmit azzal, hogy fafejűek a főnökeik. (Ismerős dolog, mi?)
Kínai haverom rizsfőző gépe lassan az életciklusa végére ér, úgyhogy ha nyár végén jövök vissza Kínába (90% esély), akkor egy Xiaomi rizsföző fogja váltani a régi Cuckoo márkájút.
Na meg csomó érdekes kütyüt kinéztem a shenzheni Xiaomi boltban, ami érdekelhet. Például Xiaomi napszemüveg. Olcsó, jó minőségű és biztos nem csalnak az UV védelemmel sem.
-
frenk1
aktív tag
eu stock irta lesz kapható náluk 1-2 hónap múlva nemzetküzi verzió xiaomi mi6 . A nemzetközi verzió tartalmaz B20-at ?
-
Rawulf
őstag
Káromkodtam egy nagyot, mikor megláttam, hogy Mi6-nak is sikerült pár topikot nyitni...

Mint például ez:
https://prohardver.hu/tema/re_xiaomi_mi_6_helyi_kiskiraly/friss.html -
han_lev
senior tag
De elcsendesültünk...
Vagy valahol új topik van?
Nekem nemsoká érkezik, ha minden rendben megy. Aztán kell majd a romstabilizálás. Ám ha a globál saját magát frissítve jó lesz, akkor nem mókolom.... Csak ha ellenálhatatlan ingerem keletkezik rá.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy rájöttem: azért jó csúcsgépet venni - szerintem - mert így később majd sajnálni fogok rá kiadni újra annyi pénzt, és addig fogom a romokkal fejlesztgetni, amíg lehet...
A MI5ömet sem tudom, hogy mennyiért, hogyan fogom elpasszolni.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Úgy tudom hogy csak egy színben ragyog az értesítési led...
Esetleg nem lehet valami progival rá hatni hogy legyen több szín is? -
frenk1
aktív tag
nyugodjatok meg normális hangnemben kérdeztem
-
batabe
senior tag
-
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azon kívül, hogy tegnap random elkezdett leállni a Play Services, ami mára szintén random megoldótott, nekem semmi probléma nincs a Playel, pedig minden szar Googleös alkalmazást leszedtem amit találtam
ThorsHUN: A Mi 6 szenzora sokkal jobb
-
ThorsHUN
őstag
A mi6ban a szenzor nem olyan jo mint a mi5sben volt, igaz?
Egy osszehasonlitast lattam kameraban mi6 vs mi5s, talalt esetleg vki ilyet? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Swinegod
üzenetére
Biztosan, de csak user appként. Az nem olyan, mintha system-ként integrálva lenne a Play services. Nem is működik mindig hibamentesen, pontosan ebből volt gond a Mi6-nál is.
A MIUI framework sok esetben üti a Google framework-öt. Szerintem ciki, de majd a Xiaomi fanok lehurrognak érte, hogy ez szerintük normális.. -
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Webshopos volt rajta előtte, és mivel mindent felrakott Mi Storeból, ezért talán a Play Storet is
-
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hallod
Ezt én raktam rá, nem ezzel jött... Mármint a ROM-ot -
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az meglehet, de azt írta szín tiszta kínai fejlesztői...

-
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Remélem, normális rommal le kéne tesztelni megint, hátha jobb értékelést kapna
Spoiler: igen, kapna -
frenk1
aktív tag
ujjnyomat olvasóval lehet hívást fogadni ?????
-
*Mukeey*
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Abban azèrt nagyon igaza van,hogy a Mix-et egy tákolt webshopos rommal teszteltèk ès lehúzták emiatt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Swinegod
üzenetére
Gyári China stable-lel tesztelik. Leginkább a baj a MIUI kompatibilitási problémái, ahogy megszokhattuk.
A Te telefonodon 6.0 alapú MIUI 8 van,míg ezen 7.1, ez már épp elég különbségg arra, hogy beszarjon.
A Xiaomi egyre több problémát generál a Nougat ROM-ok Google kompatibilitásával.. -
Swinegod
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mi ilyenkor a baj? Nekem a China Deven alapból volt Play Store, pedig ez szín tiszta kínai fejlesztői. Mármint Redmi Prora. Remélem itt nem a 110 ezeret nyomató ROM-al tesztelik a Mi 6-ot, mint a Mixet
Azóta se bírtam feldolgozni, hogy lehet szar ROM-al tesztelni egy gyakorlatilag a legjobb tavalyi telefont
A dízeles autótól se várjátok el, hogy jól menjen ha benzint töltötök bele -
tibcsi0407
félisten
válasz
SamiCsillag
üzenetére
A héten talán.
Már a Play store-t is be tudták röffenteni, ha jól tudom.
-
SamiCsillag
senior tag
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz mobilarénás teszt? A tesztig semmiképp nem venném meg.
-
Charles9
csendes tag
Xiaomi Mi6 vs Xiaomi Mi5[link]
-
davidkm2
tag
-
frenk1
aktív tag
xiaomi mi6 telón az ujjnyomat olvasóval lehet hívást fogadni ?
-
han_lev
senior tag
És akkor is csak angol nyelvű garanciás telója van az embernek addig, mig el nem telik az az q-2 hónap, amit kawrik mond, és bele nem kerül a magyar nyelv.
De akkor is megéri a teló szerintem.
A kérdés, hogy azután a frissítésekkel majd jön bele a magyar "magától" vagy majd köll egy új telepítés egy gyalulás után teljesen új eus rommal?

Egyébként hali mindenkinek
-
beyruth82
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
A lényeg,hogy előre utalni nekik nem szabad mert gyakran nem szállítják a megrendelt terméket a pénzt meg hónapok után sokszori utánajárásra utalják vissza.Sokszor hetekig kell várni akár raktáron lévő termékre is.Nem kommunikálnak a vevőkkel,lehetetlen őket elérni ezért a garanciájuk olyan mint ha nem is lenne.Elsőre ezek de van még más is.Becsületük pedig az nincsen nekik.
-
davidkm2
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Pont pénzről volt szó, de ha nagyon érdekel, privátban leírom.
Frenk: még nem próbáltam

-
frenk1
aktív tag
xiaomi mi6 telón az ujjnyomat olvasóval lehet hívást fogadni ?
-
davidkm2
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem akarom nagyon sérteni a bolt becsületét, maradjunk annyiban, hogy nem szeretik tartani a szavukat...

-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ja, olvastam azt a leírást is és alatta az "ez nem működik, az nem működik" kommmenteket is. Ráadásul a téma indítója is megerősítette, hogy nem működik a saját leírása tiszta telepítéssel, itt van: [link]
Én ezért nem linkeltem egyik leírást sem...
Elhiszem, hogy bal lábra állva és jobb kézzel bal fülünket fogva telepítve talán működik pár telepített google összetevő, de ez korántsem megfelelő és semmiképp nem stabil módszer. Még Mi5-re sincs működő google installer china kiadásokra...

-
Rawulf
őstag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Itt alapvetően azzal van a baj, ha "erőszakosan" rátolnak valami tákolt romot.
Ha például kijön a Xiaomi.eu firmware (és Karavik megcáfol remélem, ha hülyeséget mondanék) és szépen nyitva a bootloader + twrp + xiaomi.eu firmware kerül rá, akkor nem okozhat gondot a frissítés és/vagy hivatalos global romra való átállás. A tákoláson viszont azt értjük (én legalábbis), hogy direktbe, kábellel tolnak rá a telefonra valami moddolt romot.Példának okáért és mellékesen megjegyezve, amikor kb. 1 hónapja voltam a hongkongi Xiaomi retail shop-ban, ott ismerik a xiaomi.eu nem hivatalos romokat és ha a delikvens ért hozzá, akkor garivesztés nélkül rátolhatja a telefonra.
Na ugyanezt fogom a héten megkérdezni a shenzheni Xiaomi hivatalos boltban is. -
beyruth82
veterán
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Tákolt romra biztosan nincs frissítés de magyar nyelvű és amig nem lesz rá magyar nyelvű global stabil vagy global dev addig érdemes rajta hagyni ha nem csíped az angolt.Miután kijön rá magyar nyelvű stabil vagy dev rom utána érdemes lecserélni szerintem
-
SamiCsillag
senior tag
Teljesen összezavartok.
Nem rég valaki írta itt, hogy nem érdemes tákolt magyarral megvenni, mert nem jön majd rá frissítés. Akkor most, ha megrendelem tákolt magyarral mondjuk a puremobile-ról, akkor később kapok rá frissítést vagy nem? Konkrétan ezt kérdezném. 
De lehet, hogy megvárom mindenképp a mobilarénás tesztet. Állítólag már készül. -
*Mukeey*
addikt
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Èrdemes megvenni most is.Lesz hozzá global rom fix,ahogy fennt pedig Karavik irja,eu rom hamarosan.
-
Karavik
veterán
válasz
davidkm2
üzenetére
Xiaomi.eu Mi6 kiadás tesztelés alatt van még (ha minden ok, akkor jövő héten lesz publikus kiadás belőle), de ennek telepítéséhez nyitott bootloader és TWRP recovery szükséges...
Szerk:
...és magyar nyelv egyenlőre ebben sincs. Xiaomi.eu-nál a magyar nyelv integrálásra minden új készülék esetén kb 1-2 hónapot kell várni. Ez alól természetesen Mi6 sem kivétel...
-
SamiCsillag
senior tag
Korábban olvastam itt, hogy még jelenleg csak tákolt magyar van a telóra. Ebből a szempontból mikortól érdemes megvenni a telót?
-
Karavik
veterán
válasz
davidkm2
üzenetére
Szívesen, de vedd figyelembe, hogy gapps-ot nem tartalmaz, tehát nincs Google play store integrálva...
...és ahogy látom még nincs megfelelő módszer a gapps telepítésre hivatalos china kiadás esetén: [link]
Lehet érdemes megvárnod a global, xiaomi.eu, miui.hu kiadások egyikét attól függően, hogy hivatalos MIUI vagy custom MIUI választod...
-
davidkm2
tag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Például ha megnyirod a Gallériát néha inszmtantba be is zárja hibára vonatkozva
Vagy ha Messengeren rád ír valaki, akkor is néha leáll. (Legfőképpen mikor nézel egy videót elfordítva)Apróságok, viszont bosszantó tud lenni.
-
SamiCsillag
senior tag
Milyen hibáról beszéltek? Hiába olvastam vissza, nem találtam.
-
davidkm2
tag
-
davidkm2
tag
Külföldről rendeltem be. Xiaomishoptól nem rendelek, egy közeli ismerősömnek volt egy kis gondja velük.
Karavik: most már nagyon gondolkozok rajta, hogy felrakom az original romot...
Egyébként, több videón is láttam a hibát, szóval lehet hogy nemcsak az én romommal van a baj. -
davidkm2
tag
Nekem az a +/- 7k pont már nem oszt-szoroz, csak folyékony legyen a használat bármit is tegyek elé

Miui még nincs optimizálva szerintem, random Galléria Messenger kilépés megtörténik, és több Mi6 felhasználó is jelezte.
-
Rawulf
őstag
Abszolút nem akarok kötözködni, de nem lehet, hogy még a 835-ösre nincs optimalizálva az Antutu és ezért nem mutat többet?
Annak idején a 3Dmark-nál is a pc-vonalon meg kellett várni, amíg a szükséges driverek és esetleg patch kijött. -
Karavik
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
és (#608) davidkm2
Mi5Pro-m se sokkal marad tőle AnTuTu szerint, bár az érzet teló használat közben sokkal előbbre való szerintem. Ezt most futtattam full belakott xiaomi.eu ROM-al:
Pont ezért is nem rendeltem meg az Mi6-ot mert minek még egy ugyanolyan teló. Ha jönne az Mi6 Plus az már más kérdés, egyből rendelném is a nagyobb kijelző miatt...5,5-5,7 az optimális kijelző méret számomra.
-
frenk1
aktív tag
rendelt mér valaki a giztopról, és ha igen volt e vám, ha nem, melyik rendelést választotta ?
-
beyruth82
veterán
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Igen az antutu az nem minden de feltételezhetően hasonlóan optimalizált a két telefon hardveresen pedig úgy látszok sok különbség nincsen
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Végül is az számít a legjobban ezen értéken felül hogy mennyire van optimalizálva a rendszer illetve napi szinten mennyire hamar tudod rajta elvégezni a (munka, email, dokumentumok kezelése, gyorsasága) teendőidet. Ez fontosabb mint bármely antutu eredmény. De amúgy gondoltam hogy nem 170 feletti érték jön ki mint a reklámozott képeken...
-
davidkm2
tag
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
A gyorsaság nagyon is rendben van, játékok, böngésző (sok oldallal) hasítanak.
Antutut mindjárt lemérem, és posztolok egy screenshotot.
Esti képeket holnap estére legkésőbb tudok hozni.
-
-
Asrach
tag
Azt megtudja valaki mondani hogy az Mi 6-nál van-e b20, mert már mindenfélét olvastam, nem tudom hol van az igazság?
-
beyruth82
veterán
válasz
Zsozsoka 74
üzenetére
Mi 6 plus az nem lesz állítólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Wars rajongók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)