Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Az alap ötlet nagyon jó volt.A küldetések kivitelezése sem volt rossz de ahogy írjátok is a járművek viselkedése néha katasztrofális volt.
-
Ryder62
őstag
Szvsz egy gagyi árkád játék volt az SD. Egyszerűen nem lehetett komolyan venni.
Azért egy Mafia vagy GTA 4 után húztam a szemöldökömet rendesen hogy mi ez.
-
Lord Myn
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nekem sem volt különösebb bajom az autók irányításával, jó nem egy GTA IV vagy Mafia II, de meg lehetett szokni, ha valaki játszott a Just Cause 2-vel, szinte 1:1-ben ugyanolyan. Várom a folytatást, az első rész 2012 egyik kellemes meglepetése volt.
-
gianni85
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
én x360-on toltam és ott is moslék volt a járműves irányítás más hasonló játékokhoz képest. Attól eltekintve egy nagyon pozitív élmény volt a játék.
-
-
Ipszilon
csendes tag
Ezzel teljesen egyetértek. Egy GTA-ban vagy Mafiában csak azzal el tudtam tölteni egy csomó időt, hogy autóval felfedeztem a várost. Ebben meg fájt, ha járműbe kellett ülne. Ez még árkádnak is rossz volt. Valaki találóan jegyezte meg, hogy RC fizika. Viszont a verekedések kimondottan jók voltak benne.
-
bacsis
Közösségépítő
Jó játék lett volna az első része ha az autók/járművek fizikája ne lett volna olyan pocsék

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest