- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Mivel nekem is tetszett a paraméterek alapján (rendeltem már hongkongból tabot), elkezdtem utánolvasgatni egy ideje, és rémes ... gépelési hibák, amiket csak ghost touchként jeleznek a juzerek, hogy máshol érzékel mint kéne, vagy akkor érzékel ha hozzá sem ér... az érintés lagolást csak úgy tudta egyik megoldani hogy rootolta és 800mhzre vette le az órajelet ... nem fordul sok esetben a képernyő tartalom,akku pikkpakk lemerül készenlétben is, töltés közben használhatatlan a képernyő... stb stb... na most ezek így külön külön is kivernék a biztosítékot, de egyben meg kész katasztrófa... és sajna ez szinte mindegyik kínai belpiacosnál így van. Azt kell mondjam a korábbi Android verzióknál jobban működtek az eszközeik... egyre össcsacsapottabbak, ratyibbak a rendszereik, hiába a techspecekben a javulás, mint teljes termékek egyre szarabbak... gondolom amiatt, mert minél többet tud az OS, annál többet kellene szoftveres oldalon egy egy platformra fejleszteni optimalizálni, és ez az amin spórolnak (rádobják az új OS-t valahogy, hogy a specifikációban fel lehessen sorolni, aztán hogy ez működik e jól az már nem lényeg). Vagyis nem, hogy javulnának a cuccaik, hanem egyre ktasztrofálisabbak a neves gyártókéhoz képest...
A szoftveres támogatás meg kb nulla. Inkább lesz egy új modell, de hogy erre nem fog kijönni egy tökéletes FW az tuti. Sajnos ez a kínai bevett szokás. Semmit nem támogatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- VR topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest