Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necc

addikt

válasz pkornel #79 üzenetére

Azt kell mondanom a Skyrim grafikája a(z elődökhöz mérten) pocsék kategóriába sorolható.

Ultra beállításokkal játszok (egyedül az élsimítást kapcsoltam ki mert valami oknál fogva már 2x módban is diavetítésbe megy át a játék) és így is olyan dolgok néznek ki borzasztóan összecsapottan/bénán megoldva amit amúgy is játék közben meg kell néznem közelről.

Nem szőrszálhasogatásról beszélek, hogy pl. belenyomom a kamera képét szándékosan a falba és "jujj pixeles" meg ilyenek, hanem példaképp említve minden amatőr grafikus tudja, hogy ha egy bármilyen élőlényt bárhogy meg akar valósítani, a szem kell, hogy a legkidolgozottabb legyen, azon keresztül érvényesül minden amit ki akarunk fejezni, a többit össze lehet csapni. Ahoz képest a játékban van egy jelenet ahol nagyon közell kell menned a sárkányhoz és beszélned kell vele. Ilyenkor eléggé megdöbbentő a látvány amikor az a hatalmas állat lenéz rád. Értelemszerűen az ember ilyenkor reflexből a szembe néz, vagyis nézne, mert ami ott van textúramócsing az minden, csak nem kidolgozottság.

Továbbhaladván a játékban a tárgyak amiket megnézel közelről (az emberi kiványcsiságra hajazó dolgok, tehát odamész, közelről, megnézed, tutira, nem grafikaszőrszálhasogatásért, hanem azért mert rávezet a játék) úgyszintén sok esetben undorítóan kidolgozatlan, életlen, sőt néhány esetben "pixeles" ultra-alacsony felbontású textúrákkal találkozol.

És akkor még bele se mentem ilyen apróságokba, hogy a játékban minden egyes <insert item here> csontra ugyanúgy néz ki, de ez már a mellékes apróság kategória.

Természetesen ettől a játék játszható marad, hogy a grafikája > közepesen gyenge!< de egy olyan készítőtől egy olyan játék, ami mindvégig arról volt híres és nevezetes, hogy az éppen megjelenő játéka az éppen aktuális kor igényein messzemenően túlmutat, eléggé szégyenletes. Lehet hogy a külső tájat szépen kidolgozták, de ettől én még nem megyek falnak.

• ddekany

veterán

válasz pkornel #79 üzenetére

Ha ez az év játéka grafikában, akkor pl. a Witcher 2 mi? Vagy a Battle Field 3?

Új hozzászólás Aktív témák