- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg az SDK biztosít egy VoIP platform nevű komponenst, majd a programozók megmondják, hogy mit enged.Woland, bem mennél ki rágyújtani egy kicsit, már a fene essen beléd?
Én meg október 20-án ünnepeltem az egy éves füstmentességem 9 évnyi dohányzás (napi 1,5 doboz) után...
-
Воланд
titán
"Microsoft today announced the expansion of voice over telephony (VOIP) for Windows Phone 8, enabling the integration of Skype into the phone OS in addition to any other 3rd party VOIP applications.
Come this fall users will be able to have Skype as well as any 3rd party VOIP clients fully integrated into the Windows Phone dialer and contacts, giving a near seamless user experience.
" [link] -
-
Воланд
titán
"Ez egy kicsit zavaros. Ha a Skype a WP8 "mélyen integrált" alkalmazása (végre!), akkor az egyértelmű, hogy nem található meg a piactéren."
a skype alkalmazas tovabbra is egy kulon app, nincs benne a rendszerben alapbol, hanem a store-bol kell telepiteni. telepites utan viszont integralodik a people hubba. es azert nincs meg fent, mert nincs kesz az alkalmazas.
-
Probber
őstag
Ez egy kicsit zavaros. Ha a Skype a WP8 "mélyen integrált" alkalmazása (végre!), akkor az egyértelmű, hogy nem található meg a piactéren. Esetleg majdani frissítésekkel lehet ott találkozni. Jelen esetben a Skype for Windows Phone 8-ról van szó, a WP7 felé valószínűleg egy másik verzióval fognak előállni.
-
-
Mi lesz WP7.5/7.8-al?
-
csab2
veterán
Ezt most nem értem. Miért jelenne meg a Store-ban? Hát nem integrálva lesz az OS-be?
-
Glenda
addikt
Kicsit mélyebben arról van szó, hogy eddig pollingolni kellett a szupernódot, ezért is nem tud WP7-en háttérben futni. Más platformokon viszont az állandó polling gyilkolja az aksit keményen.
SIP-nél ez nem probléma, csak a Skypenak más architektúrája volt eddig. Mindkettőnek vannak előnyei, ugy a tiszta P2P-t nehezebb lehallgatni, viszont valamit valamiért. Azt hiszem 256 bites AES-sel továbbra is titkosítva van minden, azt meg picit keményebb dió megtörni; ott a negatívum, hogy a paranoiásoknak nem biztos, hogy tetszik az, hogy a MS szervereken megy keresztül minden.
MOD:
Bár az új architektúra miatt gondolom más platformokon is át fog alakulni a módszer, így ott is kevesebb aksit fog enni. Nem ismerem az Android és iOS SDK-t, nem tudom ők tudnak-e push-t. -
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #14 üzenetére
nem kell kulon fiok hozza, jo az ms fiok is es azt ossze lehet fuzni a mar meglevo skype fiokkal. arra kell fiygelni, hogy egyelore szetvalasztani nem lehet es a bejelentkezeshez az ms fiokot kell utanna hasznalni.
-
A Skype része a Windows LIVE-nak, vagy továbbra is el van tőle „különítve”? (Pl. külön fiók kell hozzá.)
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem vagyok képben, melyik mobilos OS - nél futhat a skype online háttérben?
-
Hanon
tag
uh fúúúú van skype
MUST BUY -
egy lumia 920-ra igényt tartanék
bárcsak lehetne már kapni itthon is
... lehet, hogy beállnék sorba
mint a sok apple fan
-
moleculez
veterán
2012 vegen azert ne akarjak mar, hogy hasraessek egy Skypetol...
Sztem ez alap dolog kene h legyen, hir ertekkel nem bir, valahova egy fel mondatot viszont boven meger, csakhogy tudjuk. Talan most azt latjuk, hogy a tegnapi sajtotajekoztato anyagat egyenkent kirakjak. -
csoki46
senior tag
Jó lenne lassan valami érdemeleges infó a WP8/7.8-ról
-
Misály
addikt
K fasza a teljes kepernyos videohivas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest