- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Igaz csak most vettem észre, de köszönöm srácok
-
JanR
addikt
(#23) pengwin: Amit én néztem mATX konfiguráció drágábban jött volna ki, mint ez az mITX. Ezért is döntöttem emellett.
(#24) MaxTorque:Minden írást szívesen olvasunk
(#26) hpeter10: Elkentem, nyugi
(#27) burnkow: Mindenki ki tudja számolni, ha nagyon akarja, emiatt nem is tértem ki rá, nem ez a lényeg szerintem.
(#29) J.J. András: Azért, mert a kész teszteket fotóztam le. Folyamatában nem nyomkodok prtscrn-t
A többieknek pedig köszönöm az elismerő szavakat
-
JanR
addikt
Köszönöm
Ezzel az olcsóbb és jobban szerelhető dologgal nem rétek egyet. Először is azért, mert ha ugyan ekkora házba teszel be egy mATX lapot, mindjárt kevesebb helyed lesz. Az árazás pedig relatív, ITX-ből is lehet venni olcsóbb lapot, de ugyan úgy mATX-ből is lehet venni drágábbat. Szerintem teljesen egálra jön ki a kettő, már nincs akkora eget verő különbség a két méret között!
-
JanR
addikt
Nagyon köszönöm az elismerő szavakat
(#11) Normi01: Sokat vaciláltam én is, hogy melyiket válasszam, de nem bántam meg a döntésem
(#12) elektrotank: Inkább ne legyen 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest