- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
marmil
csendes tag
Igazad van, nem vagyok tisztában a hazai árakkal, nem meglepő módon az Engadget pedig nem közli az e-digitalos árakat
Ettől függetlenül tartom a véleményem, a Transformer nem a dokkoló miatt sikeres.Közrejátszik a dologban,de több más dolog is. Arról nem is beszélve, hogy nem Magyarország határozza meg egy termék sikerességét, hanem ny-eu és az USA. De mindegy, én megértem az álláspontodat és biztos, hogy van, aki a dokkoló miatt veszi. Viszont szerintem nem kell mindenképpen negatív hangnemben nyilatkozni egy iPaddel szemben is sikeres termékről. Inkább örüljünk, egy kis verseny mindig jó a vásárlónak.
-
marmil
csendes tag
A kijelzô IPS,abból is jobb minôségû,és a felbontás miatt több tesztben az iPadnél is jobbnak mondják. Az USA-ban pedig a transformer 399-rõl,az Iconia pedig 449-rõl indul($). Tehát egyrészt nem mondtam baromságot,másrészt hozzátettem,hogy ez személyes vélemény. Végsô soron pedig szerintem megegyezhetünk,hogy papíron és a tesztek szerint használat során is a legjobb honeycomb tablet per pillanat(galaxy tab-on kívül,ott mondjuk a portok hiánya lehet zavaró),innen a siker.
-
marmil
csendes tag
Azt azért nem mondanám...a galaxy tabon kívûl a legjobb kijelzôvel rendelkezô tablet aminek nem mellesleg honeycomb tabletek között legjobb a supportja mind gyártói,mind közösségi szempontból,arról nem is beszélve hogy a legolcsóbb 3.0-ás tábla a piacon. Az eladók is mondják, hogy az emberek többsége dokkoló nélkül veszi,tehát nem csak a dokkoló miatt van a siker,bár szerintem az is egy telitalálat ötlet. Ha light leak menteset sikerül szerezni akkor egyértelmûen(legalábbis szerintem) a legjobb androidos vétel a transformer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged