- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Csak szeretnék visszajelezni, megjött az új rotuer és az alap beállításokat követően semmit sem kellett csinálnom, a Jellyfin azonnal érzékelte a hálózatot és csak össze kellett kapcsolni a felhasználónevemmel, köszönöm a segítséget és észrevételeket
Szpilu__25 (#3785) csak szeretném jelezni hogy megpróbáltam ügyfélkapun át rakni ahogy mutattad, de sajnos nem sikerült, állandóan ezt írta ki "hibára futott és ismételjem meg később" persze sose sikerült, szóval felhívtam őket telefonon és át rakták bridge módba, azért köszi a tippet, másnak hátha engedi így is.
A lényeg hogy mostmár működik helyesen
-
szika87
aktív tag
Köszönöm az eddigi segítséget.Mar úton egy új router.
Regisztráltam a digi ügyfélkapura, és akkor ott át kell majd állítanom router módra,
lényegében ez a bridge mód a diginél, rá kötöm a routerre, és ennyi? Plug and play működnie kell a helyi hálózatnak egyéb beállítás nélkül?
-
szika87
aktív tag
Elméletileg jónak kéne lennie, és mégsem, ugyanazon a hálózaton vannak, mindkét gép DHCP-n kapja a jelet. Plexen be vagyok jelentkezve mindkét készüléken, és a szerver természetesen fut. A távoli hozzáférés miatt látják egymást (gondolom mivel be vagyok jelentkezve a szerver és kliens oldalon) , de ocsmány a kép mert ilyenkor csak 1000kbps az adatforgalom, azonban amint kiveszem azt hogy ne kódolja át az adatforgalmat a Plex, hanem küldje ki nyersen, akkor már azt írja hogy nem lehet megnyitni a fájlt. Ezért írtam korábban hogy valóban nem látják egymást "helyi hálózaton" belül, csak a távoli hozzáférés miatt. Jellyfin-nél kipróbáltam azt, hogy ki vettem a routert a képletből, a pc-t direktbe rá kötöttem a shieldre kábelen, és beállítottam statikusra az IP-t, láss csodát így működik és tömörítetlenül megy. Vissza állítottam mindent eredetire ahogy korábban, utána már a Jelly se látta a gépet. Ezért gyanakszom hogy a fiberhome-os készülék a ludas, de ha van még ötletetek szívesen kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiMedia lejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest