- Bemutatkozott a Realme 14x
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psytech
őstag
Akkor igénytelen vagyok... De nekem megfelel, mert a készülékem biztonságban tudva (jót tesz a tudat is már), 1 év múlva is olyan, mintha most vettem volna meg. Bármelyik telefon megkarcolható nem csak a Samsung Galaxy sorozat.
(#31) Everman Ha csak az S2 topikjából indulok ki (mivel nem vagyok S3 tulaj, így nem követem nyomon azt a topikot, de az előbbi készüléknél aktívan részt vettem), ott 150-200 fórumozó nevével találkoztam akik írtak is. Ki tudja, hányan csak olvasták - teljes megelégedéssel használva a készüléküket.
Azt sem lehet kijelenteni egyetlen kép alapján (cikk), hogy rendkívül sérülékeny a készülékház és ha ránézek keresztbe elreped...De legyen mindenkinek igaza - aki zsigerből gyűlöli a samsungot, azt nem tudom úgysem meggyőzni, hogy miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Ebben is igazad van, de a készülékek vastagságára nem sok ráhatásom van mint végfelhasználónak. De a telefonom védelme és szépségének megőrzése érdekében tudok tenni --> tokban hordom. Egy vékony esztétikus szilikon tok nem csúnyít sokat a kinézeten, számomra teljesen vállalható. Nem kell rózsaszín pillangós tokban hordani, meg lehet azt igényesen is oldani.
(#8) Everman igen, de nem voltak túl sokan és egyedi problémának számított, mert nem 30-40 fórumozónak volt ez a tapasztalata, hanem 1-2 embernek. Azaz nem szériahiba, mert a többieké jó.
(#27) randras vegyél vissza, személyeskedésedet tartsd meg magadnak
(csendben szólok, hogy olvasd el az aláírásomban lévő készüléket, akkor rájössz, hogy nem tulajként és samsung fanként védem, hanem józan paraszti ésszel érveltem a hír hiteltelensége mellett)[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Na pár hét és kiderül, hogy ő is hazudott és elejtette a telefont...
De gondolta, ha közzéteszi, hátha kap egy újat a samutól a szájának befogásáért...
Aztán meg majd jól elismeri "véletlen", hogy elejtette...
Ez nem hír, ez flamekeltés... Egy felhasználó képéből hogyan lehetne racionálisan következtetni, hogy a készülék háza silány minőségű?
Ejjh, mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest